qsik Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Szukam amortyzatora na 29 cali. Koniecznie rura sterowa Tapered. Do jednego roweru szukam 100mm, do drugiego 120mm. Obecnie mam Manitou Tower 100mm, rozważe również kupno lub wymianę elementów potrzebnych do zmiany skoku w Manitou na 120mm. Mogę również dać Manitou w rozliczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walcu Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Cześć, mam Rocx Shox Reba RL tepered, oś 9mm w kolorze czarnym. Jak coś to zapraszam na priv. Ten manitou jaką ma rurę sterową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi