grzesiowu Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 witam Jeżdżą jacyś ludzie stąd na tych ramkach? Ciekaw jestem opini szczególnie osób które już wcześniej jeździły na węglu. Jak z "usterkowością", rozczarowaniami etc. No i pytanie jak w odniesieniu do znanych chińców pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Ja rozmawiałem z chłopakami którzy składali dwa rowery na tej ramie. Na pytanie o jakość w stosunku do aluminium usłyszałem: podobna. Co to oznacza, ciężko powiedzieć. Natomiast jeżeli się zdecydujesz to będziesz miał ogromny problem żeby tą ramę kupić, VELO już ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 na allegro jeszcze są ... ale tak po prawdzie to myślę bardziej o przyszłym sezonie z tego co piszesz to rozumiem że się rozeszły jak bułeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Rozeszły do tego stopnia że dzwonili z VELO czy nie chcą zwrócić ramy bo ktoś potrzebuje Zresztą podobnie było z prostymi kierownicami Execute Carbon, teraz są nieosiągalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karo_fu Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Natomiast jeżeli się zdecydujesz to będziesz miał ogromny problem żeby tą ramę kupić, VELO już ich nie ma. Zależnie od rozmiaru i koloru, dostępne są ramy czarno-czerwone w rozmiarze S i M oraz czarno-żółte w rozmiarze XS i L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
6rz Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 jeżdżę na ramie karbonowej od kilku miesięcy , przebieg około 2 tyś. km. Zaliczone kilka rajdów oraz wypad trzydniowy w góry. Rama godna polecenie, w miarę sztywna z przemyślana geometrią. Jedyne co wymieniłem to zacisk w tylnym kole - otwierał się sam!!! Mały minus za spasowanie haków pod oś tylną - skrzypią!! smar silikonowy i po kłopocie. Rama wykonana poprawnie, lakier wytrzymały ( miałem wersje alu - wyraźnie słabszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi