jastu Napisano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Witam, nie mam nic do zarzucenia M355, hamować hamują - ale w bardziej wymagających warunkach nie należą do czołówki ergonomiczności jakakolwiek próba ustawienia klamek razem z manetkami M610 powoduje, że albo nadgarstek źle leży, albo mam obdarte kciuki podczas jazdy po lesie czy polnej drodze tego nie zauważyłem, problemy z chwytem pojawiły się w trudniejszym terenie manetki chce wymienić na xt, zostaje wybrać klamki - bo same zaciski jeszcze dają radę i nie widzę powodów do wymiany najtańszym wariantem może być sama wymiana manetek na SL-M780 z obejmami i nie ruszanie klamek bardziej rozbudowany wariant to wymiana manetek i klamek np. na BL-7000 i SL-M780 mocowane przez i-spec? co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Bl 7000 nie pożenisz z 780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Wg głównego technika shimano, od SLX w góre heble maja być dobre. Za wiele modeli do wyboru zatem nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 A co ten technik mówił o hamulcach poniżej poziomu SLX? To byłą oficjalna wypowiedź?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastu Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Na 10 rzędów nie ma za bardzo w czym wybierać tzn. tylko SL-M780 + BL-M785-B poszukałem chwile, i doszukałem się jeszcze klamek Deore BL-M615 i Zee BL-M640 (i-spec miedzy 615 a 785 cenowo przepaści nie ma (pewnie wezmę 785), skąd ta cena Zee? ok, Zee na 4 toczkach jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Zee to taki downhillowy odpowiednik XTR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Chcąc być precyzyjnym to bardziej SLXa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Aaa w istocie, jest jeszcze Saint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Otóz to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 A co ten technik mówił o hamulcach poniżej poziomu SLX? To byłą oficjalna wypowiedź?! Wymieniać wymieniać wymieniać. Oczywiście jak z wrażenia popuszczą lub skisną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi