mjack Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 Mają bogatą oferte i ceny bardzo dobre. Ktoś tam kupował? Kompetentny sprzedawca? Proszę o opinie.
Adamicki Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 Trochę u nich kupiłem, raz wysyłkowo, dwa razu na miejscu. Kontakt mailowy też bardzo dobry i szybki. Są w porządku, śmiało możesz brać, co tam chcesz. Chyba jeden z dwóch najtańszych sklepów.
Schwefel Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 Wydałem już u nich pare tysi i nie żałuję. Kontakt bardzo dobry, gadałem przez tel bo nie lubie załatwiać ważnych spraw mailowo. Wysyłka szybka. Ceny też mają dobre.
Sixer Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 Też moge polecić ten sklep zostawiłem u nich koło 1000 zł i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli mają jakiś problem to od razu dzwionią (ja tak miałem w sprawie suportu) Gorąco ich polecam
sp0q Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 Pare dni temu kumpel dostał od nich części na 4 stówy - przerzutkę, kasetę, łańcuch, korbę i manetki. Z tego co wiem wszystko przebiegło bezproblemowo i sprawnie.
skrzynia Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 http://www.forumrowerowe.org/Sklep-interne...nie-t11094.html Aktualnie jestem w trakcie następnego zamówienia, mam nadzieję, że tym razem przyślą od razu wszystko, i takie jak zamówiłem - bez pomyłek...
mjack Napisano 7 Października 2006 Autor Napisano 7 Października 2006 Chyba jeden z dwóch najtańszych sklepów. Ten drugi sklep to bikestacja? Jakie inne sklepy polecacie? Piszcie adresy i opinie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.