mjack Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Mają bogatą oferte i ceny bardzo dobre. Ktoś tam kupował? Kompetentny sprzedawca? Proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Trochę u nich kupiłem, raz wysyłkowo, dwa razu na miejscu. Kontakt mailowy też bardzo dobry i szybki. Są w porządku, śmiało możesz brać, co tam chcesz. Chyba jeden z dwóch najtańszych sklepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Wydałem już u nich pare tysi i nie żałuję. Kontakt bardzo dobry, gadałem przez tel bo nie lubie załatwiać ważnych spraw mailowo. Wysyłka szybka. Ceny też mają dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Też moge polecić ten sklep zostawiłem u nich koło 1000 zł i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli mają jakiś problem to od razu dzwionią (ja tak miałem w sprawie suportu) Gorąco ich polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Pare dni temu kumpel dostał od nich części na 4 stówy - przerzutkę, kasetę, łańcuch, korbę i manetki. Z tego co wiem wszystko przebiegło bezproblemowo i sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 http://www.forumrowerowe.org/Sklep-interne...nie-t11094.html Aktualnie jestem w trakcie następnego zamówienia, mam nadzieję, że tym razem przyślą od razu wszystko, i takie jak zamówiłem - bez pomyłek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Chyba jeden z dwóch najtańszych sklepów. Ten drugi sklep to bikestacja? Jakie inne sklepy polecacie? Piszcie adresy i opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Opinie Pozdrówko finiszujące . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.