feliz009 Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Hej. Proszę o wycenę..marka mało mi znana. Model z 2014. Nie widać strasznie dużych śladów użytkowania. Mógł być jeżdżony 3 sezony. Na jeździe próbnej wydaje się wszystko grać. Osprzęt: Rama: 29" MTB, 6061 Alloy Super Lite Tubing Przerzutki: Shimano tylna XT!/ przednia Deore 3x10 Hamulce: Shimano Hydraulic deore m 505 Amortyzator:RockShox XC-30 TK 29", 1 1/8",80/100mm z blokada ma manetce korba shimano deore . Manetki shimano SLX opona tylna to rocket ron schwalbe opona przednia racing ralph schwalbe piasty deore obrzecze inferno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Jakieś dwa tysionce sie da wyciągnąć, ale musisz znaleźć kupca Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz009 Napisano 10 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Ja jestem potencjalnym kupcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelpee Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 bergamont dobra marka. moja była dziewczyna na takim jeździ i zrobiła na karbonowej wersji medal mistrzostw polski w maratonie. rower był lekko jeżdżony przed kupnem, był po wystawowy. Kupiony w Krakowie w happybike ogólnie sama marka warta uwagi, nie jest to jakiś chińczyk czy inny no name. Jesli jest w dobrym stanie jak piszesz to 2,5-3tys może byc dobrą ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi