Gość Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Hejka szosowe świry! ( ͡° ͜ʖ ͡°) http://www.planetx.co.uk/i/q/EBPX58SO/planet-x-rt-58-v2-alloy-shimano-sora-road-bike - za ok. 2150zł. Wydaje się być ze specyfikacji podobna do Tribana 520. Opłaca się czy nie? Jest coś w tej cenie co może z tym Planetem konkurować? Im bliżej 2000 tym lepiej, bo nawet te 2399 za nową 520 to jest dla mnie za dużo. Ewentualnie używka, ale poszukiwany przeze mnie rozmiar ramy to 48/49. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remoxl Napisano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Miałem tribana 520 z poprzedniej serii. Teraz mam ramę planet-x. Na plus dla brytyjczyka koła i dwurzędowa korba, poprawione dwie rzeczy które w tribanie mi najbardziej przeszkadzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 @remoxl Co to za plus, że jest dwurzędowa korba? Przecież wtedy mam do dyspozycji mniej przełożeń. Nie rozumiem dlaczego to jest plus, możesz wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Mniej machania przednia manetką i mniejsza masa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 ciekawe czy podejdą do tej ramy inne zaciski ham. np 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.