chopmaz Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Do czego potrzebny jest nagwintowany otwór poniżej? W razie potrzeby można tam zamontować bagażnik? Raczej wątpię, ale z kolei ten przystosowany do zamocowania bagażnika jest zbyt wysoko i blisko rury podsiodłowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 A nie wpadłeś na to,że do zamocowania bagażnika trzeba otwory na górze i na dole? Ewentualnie jest to otwór do montażu błotników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 9 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 A nie wpadłeś na to,że do zamocowania bagażnika trzeba otwory na górze i na dole Nie wpadłem na to, żeby takie oczywiste rzeczy pisać. Na zdjęciu, które zamieściłem są dwa otwory, chodzi mi o ten położony niżej. Nie znam się tak dobrze na rowerach dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Niżej jest do mocowania błotnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 9 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Niżej jest do mocowania błotnika Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.