stevann Napisano 8 Czerwca 2017 Napisano 8 Czerwca 2017 Cześć i Witam, Jak to w starych rowerach przeważnie były na końcu widelca plastikowe, lub metalowe chromowane zakończenia, i tu pytanie czy to jest jak gdyby nałożone tak ozdobnie czy to część fundamentu widelca bo chciałbym to zlikwidować ostatecznie zmienię widelec. Dlaczego mi to przeszkadza ?, ponieważ za niedługo biorę się za lakierowanie i wydaje mi się, że nie zbyt dobrze będzie to wyglądać. https://zapodaj.net/c13d0343942e8.jpg.html
Garlock Napisano 8 Czerwca 2017 Napisano 8 Czerwca 2017 To jest ozdobnik i nie pełni żadnej praktycznej funkcji. Możesz to wywalić.
stevann Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Napisano 8 Czerwca 2017 Nie przyglądałem się temu dokładnie, to można normalnie ściągnąć czy trzeba rozciąć ?
Garlock Napisano 8 Czerwca 2017 Napisano 8 Czerwca 2017 Ściągasz do góry. Zwykle schodzi bez najmniejszego problemu (wystarczy lekko popukać) P.S. Oczywiscie po zdjęciu bieżni sterów z widelca.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.