Karol19971 Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Cześć,Mam w domu w innym rowerze amortyzator na 1 1/8 cala. Do mojego roweru wchodzi 1 cal. Da się jakoś założyć tamten amortyzator do mojego roweru? Może są na to jakieś przejściówki/redukcje?Jestem nowy więc jeśli napisałem temat tam gdzie nie powinienem, bardzo proszę o nieusuwanie i przeniesienie do odpowiedniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Kupić się takiego czegoś nie da, ale jak znajdziesz ogarniętego tokarza to dałoby się dotoczyć 2 tulejki, które nabiłbyś na główkę obecnej ramy i w nich zamontował miski sterów o większej średnicy. Rura 1 1/8 spokojnie się mieści. No, ale to jest już rzeźba i uniesie lekko przód roweru... Druga opcja to wymiana rury sterowej, ale nie wiem czy nie wyszłoby drożej niż cały amortyzator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Moge wymienic sterowke. Koszt 150zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.