jacenty02 Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Zastanawiam sie nad wieksza kaseta do mojego cx-a na bardziej sztywne podjazdy i znalazlem taki filmik: Czy to naprawde mozliwe zeby wsadzic kasete 36 na sredni wozek jesli obroci sie ta srobe? Ja wprawdzie mam kompaktowy wozek ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby zamowic przezutke ze srednim wozkiem i cieszyc sie sztywnymi podjazdami ktorych w okolicach nie brakuje. Czy ktos probowal takiego zabiegu. Dodam tylko ze z przodu mam 46-34 wiec nizej sie juz raczej nieda. no chyba ze zmiana korby ale to raczej bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.