Ahmed Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam Sezon startowy praktycznie zakonczony wiec czas poczynic przygotowania do nastepnego. Przygode z rowerem (na powaznie ) zaczalem praktycznie na poczatku tego sezonu, a raczej w trakcie jego trwania. Do nastepnego sezonu chcialbym sie przygotowac juz korzystajac z zalet pulsometru. Po przewertowaniu wielu stron www, praktycznie jestem zdecydowany na pulsometr Timex T5F001 http://www.timex.pl/index.php?action=produkt&id=1791&dv=1 To max (i tak juz naciagniety) jaki moge przeznaczyc na pulsometr. Istnieje mozliwosc dokupienia tzw. nagrywarki i analizy treningu za pomoca odpowiedniego oprogramowania (zapis pulsu co 2 sek) Czy ktos z Was ma ten pulsometr? Jezeli tak czy moze napisac kilka slow nt. jego sprawowania? Bycmoze polecilby cos lepszego? Zalezy mi na miedzyczasach i pokazywaniu srednego pulsu po kazdym okrazeniu. Z opisu funkcji oraz lektury instrukcji wynika, ze wspomniane funkcje posiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahmed Napisano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2006 hmmm, czyzby Timex nie byl firma godna zaufania skoro nikt nie uzywa ich pulsometru? Wstrzymam sie chyba z zakupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł żurek Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Miałem podobny model. Po roku wysiadły przyciski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahmed Napisano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Maja na uwadze 3 letnia gwarancje chyba nie jest to problem? :rolleyes2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.