Skocz do zawartości

[TEST] Test na cyklozę :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
rzeczywiście kochanego mam tatusia  zresztą ma 62 na karku a jeszcze potrafi mnie wyprzedzić  jestem z niego dumna

winszuję bo tacy ludzie to teraz rzadkość ;)

pozdrawiam (Tatę tez :D )

Napisano
rzeczywiście kochanego mam tatusia  ;)  zresztą ma 62 na karku a jeszcze potrafi mnie wyprzedzić  ::smile::  jestem z niego dumna

Mój 63 ale ja z nim nie jeżdżę :roll: nie jestem cyborgiem 8) Jak sobie wstawię pompę X-0 i karbonowe nogi to pomyślę nad tym :twisted:

Napisano

ja w cykloze wciagam powoli moja rodzinke ;) dzisiaj z udalo mi sie wyciagnac mojego staruszka(wierzcie mi to nie lada sztuka) i braciszka. tata troche na poczatku narzekal ale pozniej jak sie rozkrecil to probowal mnie nawet wyprzedzac ale jakos mu nie wychodzilo :wink: moze cos z tego bedzie :?:

• Mod Team
Napisano

A mojego staruszka coś skutecznie wyleczyło :sad: woli jeździć blachosmrodem :?

Musze go wziąć w "obroty" 8)

Napisano

212, wciagnalem mame, mama wciagnela kolezanke, kolezanka kolezanke, kolezanka kolezanki swoja kosmetyczke ;))) i teraz musze jezdzic z takim peletonem...

Napisano
212, wciagnalem mame, mama wciagnela kolezanke, kolezanka kolezanke, kolezanka kolezanki swoja kosmetyczke Wink)) i teraz musze jezdzic z takim peletonem...

wspolczuje ;)

Napisano

Dlaczego współczujesz :?: to bardzo pozyteczna nauka pokory ;) moja mama nie jeździ zbyt szybko ale jak z nią jadę to już się przyzwyczaiłem :D chciałbym tak jeździć po urodzeniu dwójki dzieci :wink:

Napisano
Dlaczego współczujesz  :?: to bardzo pozyteczna nauka pokory :P moja mama nie jeździ zbyt szybko ale jak z nią jadę to już się przyzwyczaiłem :P chciałbym tak jeździć po urodzeniu dwójki dzieci  :wink:

Ale jeździć te 15 kmh jest męczące za wolno się jedzie . Też czasami zdarzało mi się jeździć z rodzinką, średnia V=14 kmh a pod górkę szło się pieszo.

• Mod Team
Napisano

Mozna jechać 15km/h ale biorąc namiar na długi dystans, wtedy sie dobrze jedzie. Jednego dnia można tak pyknać grubo ponad stówe ;-) . Ja jak z rodzicami jazde to trakruje to jako spacerek tudziez wycieczke krajoznawczą :wink:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Nie działa, ponieważ

Ta strona została usunięta lub przeniesiona.

:) :-? Jeżeli test się pojawi na innej stronie podam prawidłowy link w pierwszym poście.

[ Dodano: 2005-08-24, 22:14 ]

I już wszystko wiem :grin:

Strona została przeniesiona. Test znajduje się => tutaj :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...