matheus Napisano 28 Września 2008 Udostępnij Napisano 28 Września 2008 230 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sworks5 Napisano 30 Września 2008 Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ja miałem 392 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszk Napisano 30 Września 2008 Udostępnij Napisano 30 Września 2008 371pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyku Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 ja miałem 341 eh czas najwyższy zacząć się leczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 473, ech... Jak robiłem ten test po raz pierwszy, ze 2 lata temu, to miałem ~350. Choroba postępuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana frog Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A rozwiązałem sobie po raz trzeci, a co! I wyszło 315. Czyli postępuje (w IV było 268) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 to ja zaczynam od 269...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 351, nieźle jak na turyste, który nie odchudza roweru przy pomocy pilnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOGEL Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Hihi a mi wyszło 281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 no i mam 425pkt ale nie chce mi się szukać ile miałem poprzednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ja w tym roku 358pkt, niewielki wzrost prawdopodobnie w stosunku do poprzedniego roku, ale nie chce mi sie sprawdzac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A mi wyszło 352:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 293, najlepsze bylo pytanie dotycace rowerzysty o przeciwnej plci;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Niestety liczyłem na więcej - 358 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Pisałem już kiedyś, że maksymalnie można uzyskać 641 pkt., ale co niektórzy mi nie wierzą, więc zamieszczam punktację. Gdyby ktoś nie mógł zasnąć to przed snem proponuję policzyć (zamiast baranów) Z moich funduszy przeznaczam na wydatki związane z rowerem... - poniżej 30 % (0) - od 30 do 60 % (+15) - powyżej 60 % (+30) Liczba posiadanych przezemnie rowerów to... - 0 (0) - 1 (+20) - 2 (+30) - 3 lub więcej (+35) Zdarzyło mi się przejechać na raz więcej niż... - 50 km (+5) - 100 km (+15) - 200 km (+25) - 300 km (+30) - żadne z wymienionych (0) Zdarzyło mi się przejechać w ciągu roku więcej niż... - 5000 km (+10) - 10000 km (+20) - 15000 km (+30) - żadne z wymienionych (0) Rower trzymam... - w mieszkaniu (+30) - w piwnicy (0) - na balkonie (+10) - w zsypie (0) - w ogrodzie (0) - na korytarzu (+10) - w garażu (+10) - w innym miejscu (+10) Zaliczyłem/am kiedyś podjazd o przewyższeniu... - 100 metrów (+10) - 400 metrów (+15) - 1000 metrów (+20) - żadne z wymienionych (0) W wiosenny pracujący/szkolny tydzień wychodzę na rower średnio... - 1 raz lub wcale (0) - od 2 do 4 razy (+10) - 5 i więcej razy (+20) Jechałem/am kiedykolwiek z prędkością powyżej... - 40 km/h (+5) - 60 km/h (+10) - 80 km/h (+15) - żadne z wymienionych (0) Jeździłem/am po górach na wysokości większej niż... - 500 m.n.p.m. (+5) - 1000 m.n.p.m. (+10) - 1500 m.n.p.m. (+15) - żadne z wymienionych (0) Jeździłem/am na rowerze... - po lesie (+1) - po parku narodowym (+1) - po 3 lub więcej parkach narodowych (+3) - po 3 lub więcej województwach (+2) - pod ziemią (na przykład w tunelu albo kopalni) (+2) - poza granicami państwa (+5) - na innym kontynencie (+2) Jeździłem/am kiedykolwiek na... - rowerze z przednim amortyzatorem (+1) - rowerze z pełnym zawieszeniem (+1) - rowerze z 9 biegami z tyłu (+1) - rowerze z 10 biegami z tyłu (+2) - rowerze z ostrym kołem (+3) - rowerze poziomym (+3) - tandemie (+2) - rowerze z hamulcami tarczowymi (+1) - rowerze z hamulcami hydraulicznymi (+1) - rowerze z napędem elektrycznym lub spalinowym (+3) Posiadam... - turystyczną mapę okolicy (+5) - zapięcie rowerowe (+1) - dzwonek (+1) - przeraźliwego pingwinka (+3) - trąbkę AirZound (+3) - mapnik (+1) - lusterko (+1) - lemondkę (+2) - licznik rowerowy (+1) - licznik z pomiarem kadencji (+2) - pulsometr (+2) - sakwy (+5) - pompkę przyczepioną do roweru (+1) - 2 lub więcej bidonów (+1) - lampkę przednią (+2) - lampkę tylną (+1) - plecak rowerowy (+1) - przedni amortyzator (+1) - przedni amortyzator z blokadą skoku (+1) - tylny amortyzator (+1) - noski (+2) - pedały zatrzaskowe (+2) - 3 lub więcej łańcuchów (+2) - kolcowane opony na zimę (+2) - opony z agresywnym bieżnikiem (+1) - opony tylko na szosę (+1) - strój kolarski (+2) - zapasowy strój kolarski (+2) - ochraniacze na kolana lub łokcie (+2) - rękawiczki rowerowe (+1) - kask (+2) - okulary rowerowe (+1) - skarpetki rowerowe (+1) - cywilne ubranie z akcentem rowerowym (+3) - biżuterię rowerową (kolczyk, branzoletkę, breloczek etc.) (+5) - olej Vexol (+2) - trenażer (+3) Wychodząc na rower zabieram ze sobą... - klucze ampulowe (+1) - rozkuwacz do łańcucha (+2) - spinkę do łańcucha (+1) - zapasową dętkę (+2) - łatki i klej (+2) - papier toaletowy (+2) - smar do łańcucha (+1) - telefon komórkowy (+1) - klucz do nypli (+3) Używałem/am kiedyś... - pompki na naboje ze sprężonym powietrzem (+2) - kluczy ampulowych (+1) - łyżki do opon (+1) - rozkuwacza do łańcucha (+2) - klucza do kasety (+3) - ściągacza do korb (+3) - klucza do nypli (+2) Gdy przygotowuję rower do jazdy to... - pompuję koła (+1) - czyszczę obręcze (+2) - czyszczę amortyzator (+2) - czyszczę ramę (+1) - czyszczę klocki hamulcowe (+3) - czyszczę linki i pancerze (+2) - czyszczę pedały (+1) - czyszczę przerzutki (+3) - czyszczę łańcuch (+2) - czyszczę tryby (+2) - smaruję linki i pancerze (+2) - smaruję łańcuch (+2) - smaruję przerzutki (+1) - smaruję tryby (-5) <- czyżby błąd? Potrafię... - jeździć bez trzymanki (+1) - wskoczyć na krawężnik (+2) - wskoczyć na 50-centymntrowy murek (+3) - zrobić stójkę dłuższą niż 10 sekund (+5) - zrobić zwrot o 180 stopni na przednim kole (+2) - przejechać 50 metrów na tylnym kole (+2) - rozpędzić się na płaskiej szosie do 50 km/h (+3) W czasie jazdy rowerem zdarzyło mi się ... - zgubić (+5) - rozwalić felgę lub szprychy (+2) - połamać widelec (+2) - rozwalić ramę (+3) - złamać lub urwać korbę (+3) - złamać pedał (+2) - zerwać łańcuch (+1) - wgnieść lub połamać kask (+3) - rozwalić sztycę podsiodłową (+2) - rozwalić siodełko (+2) - zmielić tylną przerzutkę (+2) - zrobić OTB (+1) - złamać rękę (+2) - złamać nogę (+2) - po wywrotce wylądować w szpitalu (+3) - mieć kolizję z samochodem (+2) - mieć kolizję z innym rowerzystą (+1) - przekroczyć dozwoloną prędkość (+5) - dostać mandat (+3) - jechać z rowerem pociągiem (+2) - płynąć z rowerem statkiem, barką etc. (+3) - lecieć z rowerem samolotem (+5) - przebić oponę lub dętkę (+1) Jeździłem/am kiedyś... - w padającym deszczu (+2) - w padającym śniegu (+3) - w padającym śniegu z deszczem (+2) - w padającym gradzie (+3) - w temperaturze poniżej -10 *C (+5) - po ciemku w lesie (+5) - po ciemku w górach (+5) - o 3:00 w nocy (+5) - w peletonie większym niż 30 osób (+5) Byłem/am choć raz na... - masie krytycznej (+5) - zlocie pl.rec.rowery (+3) - festiwalu rowerowym w Szklarskiej Porębie (+2) Czytuję regularnie... - jakieś czasopismo rowerowe (+3) - 3 lub więcej czasopism rowerowych (+2) - grupę dyskusyjną pl.rec.rowery (+5) - grupę dyskusyjną alt.pl.rec.sport.kolarstwo (+3) - obcojęzyczną grupę dyskusyjną o tematyce rowerowej (+3) Widziałem/am... - jakikolwiek film o rowerach (+2) - 3 lub więcej filmów o rowerach (+2) - siebie na filmie rowerowym (+3) - siebie na zdjęciu w magazynie rowerowym (+3) - na własne oczy wyścig Tour de Pologne (+5) - na własne oczy wyścig Tour de France (+5) Prawdą jest że... - kupowałem/am części w 3 lub więcej sklepach rowerowych (+3) - byłem/am w 10 lub więcej sklepach rowerowych (cel wizyty nie jest istotny) (+5) - byłem/am w 3 lub więcej sklepach rowerowych za granicą (cel wizyty nie jest istotny) (+4) - jest sklep rowerowy w którym zwracają się do mnie po imieniu/ksywce (+5) - wiem co oznaczają skróty XC, DH i FR (+2) - golę nogi (+5) - startowałem/am więcej niż 3 razy na zawodach (+3) - często jeżdżę do pracy lub szkoły rowerem (+3) - chociaż raz zapłacono mi za jazdę na rowerze (+2) - ukradziono mi kiedyś rower (+1) - za milion dolarów zgodziłbym/zgodziłabym się już nigdy nie wsiąść na rower (-10) - wolałbym/wolałabym jeździć jak Lance Armstrong niż dostać miliard dolarów (+5) - nie pozwalam innym osobom jeździć na moim rowerze (np. boję się że coś popsują) (+3) - kupowałem/am używane części rowerowe (+3) - sprzedawałem/am swoje części (+2) - zadłużałem/am się żeby kupić nową część (+5) - 10 lub więcej moich znajomych jeździ na rowerze (+2) - sąsiedzi skarżyli mi się że na korytarzu jest pełno smaru lub błota (+2) - mam na dysku ponad 100 zdjęć o tematyce rowerowej (+3) - regularnie jeżdżę z jakąś grupą rowerową (+5) - namawiam kumpli z pracy/szkoły do wyjścia na rower (+2) - kumple z pracy/szkoły pytają się dlaczego mam nieopalone dłonie (+5) - gdy mijam rowerzystę płci przeciwnej najpierw przyglądam się jego/jej rowerowi (+10) - mam na dysku zdjęcie swojego roweru (+2) - zanim kupię nową część sprawdzam ile ona waży (+2) - stosuję tylko odchudzane dętki (+4) - ważyłem/am swój rower (+3) - wiem ile waży mój rower z dokładnością do 100 gramów (+5) - odchudzałem/am swój rower przy pomocy piły, pilnika, wiertarki lub innego narzędzia (+7) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 - smaruję tryby (-5) <- czyżby błąd? chyba nie? poco smarować tryby?, żeby brud się kleił ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Faktycznie, trybów się nie smaruje P.S. Proszę jakiegoś moda o usunięcie tej uwagi, bo się będą ze mnie śmiać, że smaruję kasetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 A może przykleić?? .. i zrobić temat np. "Najgłupsze/najśmieszniejsze gafy forumowiczów" Na pewno by się trochę tego znalazło tylko żartowałem.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaamil Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Jedyne 162 ale to z powdu ze nigdy nie miałem swietnego roweru ale od tego roku to sie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavic Napisano 3 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 495! To przez kilkugodzinne codzienne jazdy. Myślałem, że jestem jeszcze choć trochę normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MtK Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 403... Ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Moj wynik to 316 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exist Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 209 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 408 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 264 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.