heavy_puchatek Napisano 4 Listopada 2007 Napisano 4 Listopada 2007 332 to więcej niż parę miechów temu, a z pytań widzę, że jeszcze wiele przede mną Apropos papieru ja wziąłem 2 razy ze sobą, już nie wożę. Pierwszym razem zapomniałem o nim i zalepił mi całą torebkę podsiodłową podczas ulewy, za drugim razem jak zaczęło tylko padać nawet nie patrząc na nic szybkim ruchem wyciągnąłem go z kieszonki w koszulce i wywaliłem gdzieś w bok Papier to dość ryzykowna sprawa (brak papieru też )
Mod Team bogus Napisano 4 Listopada 2007 Mod Team Napisano 4 Listopada 2007 No, no już 254 punkty jest coraz lepiej, zobaczymy po zimie.
Tina Napisano 25 Listopada 2007 Napisano 25 Listopada 2007 386:) mimo jazdy na Dircie i w DH, a nie XC:) No i z dodatkiem golenia nóg (w końcu kobitka jestem;p)
Mod Team bogus Napisano 25 Listopada 2007 Mod Team Napisano 25 Listopada 2007 A się porobiło, już 301 punktów, nie tak dawno temu miałem tylko 254.
Batman Napisano 25 Listopada 2007 Napisano 25 Listopada 2007 Ponowne badanie - 254, kiedyś było dużo więcej
MrJ Napisano 26 Listopada 2007 Napisano 26 Listopada 2007 Wynik aktualny: 317, nadal bez golenia kończyn dolnych (górnych zresztą też ). Ale Tina i tak ma jeszcze gorzej... To pewnie przez te nogi! :banana: :banana: :banana:
siwyex Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 Cykloza po 4 miesiącach znów się podniosła (było 347, jest 379) W ciagu ostatnich 2 miesiecy troszke sie działo i postanowiłem sprawdzic... Wynik 399 ! (jeszcze nie goliłem nóg:P)
Maki Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 A tak z ciekawości to jak odpowiedzieliście(zahaczyć ptaszkiem) na te pytania. za milion dolarów zgodziłbym/zgodziłabym się już nigdy nie wsiąść na rower wolałbym/wolałabym jeździć jak Lance Armstrong niż dostać miliard dolarów Ja zaznaczyłem jako tak(zaznaczyłem ptaszkiem) w pierwszym a w drugim jako nie(nie zaznaczyłem ptaszkiem)
omen Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 ja zawsze zahaczam ze wolałbym jeździć jak lens niż dostać miliona. milion to za mało żebym z tego zrezygnował.:] a dziś mi wyszło 467 nie wiem jak to sie ma do poprzedniego bo nie pamiętam. :]
KuLa2030 Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 364 Ciekawe jak po następnym sezonie będzie xD
Shogun Napisano 11 Grudnia 2007 Napisano 11 Grudnia 2007 ja zawsze zahaczam ze wolałbym jeździć jak lens niż dostać miliona. Milion za mało, więcej można by zarobić na reklamach, ale w pytaniu jest Miliard, a z taką kasą jest się bogiem.
Ghostwell Napisano 14 Grudnia 2007 Napisano 14 Grudnia 2007 Ostatnio kilka razy mi sie zdarzyła śmieszna sytuacja. Wybieram sie na takie poważne spotkanie i jestem już gotowy do wyjścia tylko jeszcze ostatnie spojrzenie w lustro: gajerek jest krawat jest płaszcz jest, buty - o kurde rowerowe myślałem, że się poleje ze śmiechu. I tak kilka razy się przytrafiło, nie koniecznie z garniturem, po prostu jakoś te buty same tak na mnie wchodzą. Co do testu to już gdzieś Pkt zamieściłem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.