Ciastkorz Napisano 4 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 272.. dobre i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 4 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 332 to więcej niż parę miechów temu, a z pytań widzę, że jeszcze wiele przede mną Apropos papieru ja wziąłem 2 razy ze sobą, już nie wożę. Pierwszym razem zapomniałem o nim i zalepił mi całą torebkę podsiodłową podczas ulewy, za drugim razem jak zaczęło tylko padać nawet nie patrząc na nic szybkim ruchem wyciągnąłem go z kieszonki w koszulce i wywaliłem gdzieś w bok Papier to dość ryzykowna sprawa (brak papieru też ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 No, no już 254 punkty jest coraz lepiej, zobaczymy po zimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podjazdy Napisano 22 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Wynik: 496 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiorek Napisano 22 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 296- mogło być gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tina Napisano 25 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 386:) mimo jazdy na Dircie i w DH, a nie XC:) No i z dodatkiem golenia nóg (w końcu kobitka jestem;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 A się porobiło, już 301 punktów, nie tak dawno temu miałem tylko 254. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 25 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Rośnie - 425pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzala4 Napisano 25 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 226 Nie mam zamiaru sie leczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba003 Napisano 25 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 kiedys mialem 200 coś teraz mam 372 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 25 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Ponowne badanie - 254, kiedyś było dużo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Wynik aktualny: 317, nadal bez golenia kończyn dolnych (górnych zresztą też ). Ale Tina i tak ma jeszcze gorzej... To pewnie przez te nogi! :banana: :banana: :banana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Cykloza po 4 miesiącach znów się podniosła (było 347, jest 379) W ciagu ostatnich 2 miesiecy troszke sie działo i postanowiłem sprawdzic... Wynik 399 ! (jeszcze nie goliłem nóg:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 411 pkt !! Sam się zdziwiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 295. No i tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 393pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekp Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 321 aż sie dziwię... kiedyś było mniej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 292 -> jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 A tak z ciekawości to jak odpowiedzieliście(zahaczyć ptaszkiem) na te pytania. za milion dolarów zgodziłbym/zgodziłabym się już nigdy nie wsiąść na rower wolałbym/wolałabym jeździć jak Lance Armstrong niż dostać miliard dolarów Ja zaznaczyłem jako tak(zaznaczyłem ptaszkiem) w pierwszym a w drugim jako nie(nie zaznaczyłem ptaszkiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 ja zawsze zahaczam ze wolałbym jeździć jak lens niż dostać miliona. milion to za mało żebym z tego zrezygnował.:] a dziś mi wyszło 467 nie wiem jak to sie ma do poprzedniego bo nie pamiętam. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 364 Ciekawe jak po następnym sezonie będzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalony Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 342 pkt - jestem coraz bardziej scyklozowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 ja zawsze zahaczam ze wolałbym jeździć jak lens niż dostać miliona. Milion za mało, więcej można by zarobić na reklamach, ale w pytaniu jest Miliard, a z taką kasą jest się bogiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieksuper Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 to i ja sie pochwale 356 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ostatnio kilka razy mi sie zdarzyła śmieszna sytuacja. Wybieram sie na takie poważne spotkanie i jestem już gotowy do wyjścia tylko jeszcze ostatnie spojrzenie w lustro: gajerek jest krawat jest płaszcz jest, buty - o kurde rowerowe myślałem, że się poleje ze śmiechu. I tak kilka razy się przytrafiło, nie koniecznie z garniturem, po prostu jakoś te buty same tak na mnie wchodzą. Co do testu to już gdzieś Pkt zamieściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.