homik Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 347 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszon7 Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 203 punkty,fajnie,że jestem rezerwuarem zarazków cyklozy.Bez wyrzutów będę zarażał innych(tylko tych których lubię ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 302 cos słabo - może dlatego , ze nie leciałem z rowerem samolotem i nie śmigałem po kopalni w Wieliczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 263 - znów poprawa od ostatniego pomiaru Jestem coraz bardziej chory :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Minęło sporo czasu i z ciekawości zrobiłem sobie test wtedy było 264 dziś jest 364 .Czyli raczej nie zdrowieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Minęło sporo czasu i z ciekawości zrobiłem sobie test wtedy było 264 dziś jest 364 .Czyli raczej nie zdrowieje raczej ta choroba się nie cofa tylko0 pogłębia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bangie Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 hmmm 199 czyli jeszcze łagodna cykloza ale dopiero się rozkręcam więc zobaczymy co będzie w przyszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandrzej Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 O tej cyklozie to jeszcze nie słyszałem . Jestem świeżak .Co to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanonier Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 O tej cyklozie to jeszcze nie słyszałem . Jestem świeżak .Co to jest ? Na pierwszej stronie tego tematu masz link do testu lub Tutaj - wypełniasz króciutki test na końcu zobaczysz wynik w punktach i diagnoza Punkty w tym temacie pokazują wyni poszczególnych użytkowników Cykolza inaczej mówiąc to Twoje zainteresowanie najlepszym środkiem transportu - rowerem. Pamiętać należy, że cykloza jest chorobą przewlekłą i osoba raz zarażona bardzo rzadko wraca do pełnego zdrowia. Tak przy okazji mój wynik - 326pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seth_Io Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 368:) jest dobrze:) ale to koniec sezonu wiec moze byc lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 286 - całkiem nieźle To chyba jedyna choroba która cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 232, luzik Wzrośnie w sesonie PS: Cykloza to choroba dziwna. Ludzie cieszą się najbardziej jak diagnoza nie rokuje nadziei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ludzie, miałem jakieś 180, kupiłem nowy rower i już mam 267!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badi_90 Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 355, nie wiem skąd taki wynik się wziął Moja druga połówka ma 177, połowa mojej choroby. Myślę ze dam rade w tym sezonie podciągnąć ją do minimum 200 :twisted: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Kiedyś miałem w okolicach 200. Teraz zrobiłem ponownie test i wyszło 303 :030: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 290 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reka123 Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 U mnie rownierz choroba rozwija się a to dopiero początek sezonu:D. na razie tylko 309pkt, ale 2 miechy temu bylo ok. 280:). Moja druga połówka ma na razie tylko 140, ale już niedług to się zmieni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A u mnie 255 Bałem się, że będzie żenada, ale wynik mnie zadowolił Test fajny, ale brakuje pytań o upgrejdy roweru typu lepszy olej w amorze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 512...nie wiem skąd, ale wszystko co prawdziwe zaznaczałem...może to dlatego, że mam 5 rowerów, z czego 3 regularnie używam a 6 jest w drodze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 452.... hm.. pozostało mi jeszcze: -odchudzałem/am swój rower przy pomocy piły, pilnika, wiertarki lub innego narzędzia-może kiedyś -sąsiedzi skarżyli mi się że na korytarzu jest pełno smaru lub błota-mam spoko sąsiadów -nie pozwalam innym osobom jeździć na moim rowerze (np. boję się że coś popsują)-czasem komuś pożyczę -kupowałem/am używane części rowerowe-kupić to nie ale czasem coś dostałem po tacie -sprzedawałem/am swoje części-wymieniam część w rowerze, jak już nie działa -często jeżdżę do pracy lub szkoły rowerem-chciałbym ale mama się nie zgadza :/ -jest sklep rowerowy w którym zwracają się do mnie po imieniu/ksywce-może kiedyś -na wlasne oczy wyścig Tour de France-mażenia -siebie na zdjęciu w magazynie rowerowym- nie czytuje więc nie wiem :/ i ogólnie mało rzeczy rozwaliłem w rowerze i nie czytuje regularnie magazynów rowerowych(szkoda mi kasy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ja mam około 200 chyba będę się musiał przejechać po jakimś parku narodowym, albo przepłynąć statkiem. O odchudzaniu pilnikiem, czy wiertarką :twisted: raczej nie myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sibik Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 mój wynik zwiekasza się średnio o 2 pkt na tydzień Ale dopiero dzisiaj ostatecznie przekonałem się że jestem nieuleczalnie chory. Usiadłem na bika po trzech tygodniach przerwy i cały dzień jeździłem od 13 po szkole doi 22, jak się zrobiło ciemno wbiłem do lau masakrytcznie było :arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 388 jeszcze jak przejadę maraton i jakąś masę to dopiero będzie 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goolash Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 211 no cóż z jednm się zgodzę w 100% cykloza czasami może przejść w formę przetrwalnikową i trwać do odpowiedniego momentu aż zatakuje .... łojej :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sibik Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Dikładnie tak jak napisał goolash, a ograniczenie dostępu do roweru powoduje wzrost spożywania alkoholu a co za tym idzie spadek kondycji :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.