Skocz do zawartości

[TEST] Test na cyklozę :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hmmm 199 czyli jeszcze łagodna cykloza :) ale dopiero się rozkręcam :) więc zobaczymy co będzie w przyszłym sezonie :)

Napisano

O tej cyklozie to jeszcze nie słyszałem . Jestem świeżak .Co to jest ?

Na pierwszej stronie tego tematu masz link do testu lub Tutaj - wypełniasz króciutki test na końcu zobaczysz wynik w punktach i diagnoza ;) Punkty w tym temacie pokazują wyni poszczególnych użytkowników

Cykolza inaczej mówiąc to Twoje zainteresowanie najlepszym środkiem transportu - rowerem.

Pamiętać należy, że cykloza jest chorobą przewlekłą i osoba raz zarażona bardzo rzadko wraca do pełnego zdrowia.

Tak przy okazji mój wynik - 326pkt ;)

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Napisano

355, nie wiem skąd taki wynik się wziął :P Moja druga połówka ma 177, połowa mojej choroby. Myślę ze dam rade w tym sezonie podciągnąć ją do minimum 200 :twisted:

Pozdrawiam

Napisano

Kiedyś miałem w okolicach 200. Teraz zrobiłem ponownie test i wyszło 303 :030:

Pozdrawiam

Napisano

U mnie rownierz choroba rozwija się:):D a to dopiero początek sezonu:D. na razie tylko 309pkt, ale 2 miechy temu bylo ok. 280:).

Moja druga połówka ma na razie tylko 140, ale już niedług to się zmieni:)

Napisano

452....

hm.. :P pozostało mi jeszcze:

-odchudzałem/am swój rower przy pomocy piły, pilnika, wiertarki lub innego narzędzia-może kiedyś

-sąsiedzi skarżyli mi się że na korytarzu jest pełno smaru lub błota-mam spoko sąsiadów

-nie pozwalam innym osobom jeździć na moim rowerze (np. boję się że coś popsują)-czasem komuś pożyczę :P

-kupowałem/am używane części rowerowe-kupić to nie :P ale czasem coś dostałem po tacie

-sprzedawałem/am swoje części-wymieniam część w rowerze, jak już nie działa :P

-często jeżdżę do pracy lub szkoły rowerem-chciałbym ale mama się nie zgadza :/

-jest sklep rowerowy w którym zwracają się do mnie po imieniu/ksywce-może kiedyś :)

-na wlasne oczy wyścig Tour de France-mażenia

-siebie na zdjęciu w magazynie rowerowym- nie czytuje więc nie wiem :/

i ogólnie mało rzeczy rozwaliłem w rowerze :) i nie czytuje regularnie magazynów rowerowych(szkoda mi kasy)

Napisano

Ja mam około 200 :) chyba będę się musiał przejechać po jakimś parku narodowym, albo przepłynąć statkiem. O odchudzaniu pilnikiem, czy wiertarką :twisted: raczej nie myślę.

Napisano

mój wynik zwiekasza się średnio o 2 pkt na tydzień :D

Ale dopiero dzisiaj ostatecznie przekonałem się że jestem nieuleczalnie chory.

Usiadłem na bika po trzech tygodniach przerwy i cały dzień jeździłem od 13 po szkole doi 22, jak się zrobiło ciemno wbiłem do lau masakrytcznie było :arrow:

Napisano

211

no cóż z jednm się zgodzę w 100% cykloza czasami może przejść w formę przetrwalnikową i trwać do odpowiedniego momentu aż zatakuje

.... łojej :mrgreen:

Napisano

Dikładnie tak jak napisał goolash, a ograniczenie dostępu do roweru powoduje wzrost spożywania alkoholu ;) a co za tym idzie spadek kondycji :029:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...