Skocz do zawartości

[TEST] Test na cyklozę :-)

Rekomendowane odpowiedzi

O tej cyklozie to jeszcze nie słyszałem . Jestem świeżak .Co to jest ?

Na pierwszej stronie tego tematu masz link do testu lub Tutaj - wypełniasz króciutki test na końcu zobaczysz wynik w punktach i diagnoza ;) Punkty w tym temacie pokazują wyni poszczególnych użytkowników

Cykolza inaczej mówiąc to Twoje zainteresowanie najlepszym środkiem transportu - rowerem.

Pamiętać należy, że cykloza jest chorobą przewlekłą i osoba raz zarażona bardzo rzadko wraca do pełnego zdrowia.

Tak przy okazji mój wynik - 326pkt ;)

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

452....

hm.. :P pozostało mi jeszcze:

-odchudzałem/am swój rower przy pomocy piły, pilnika, wiertarki lub innego narzędzia-może kiedyś

-sąsiedzi skarżyli mi się że na korytarzu jest pełno smaru lub błota-mam spoko sąsiadów

-nie pozwalam innym osobom jeździć na moim rowerze (np. boję się że coś popsują)-czasem komuś pożyczę :P

-kupowałem/am używane części rowerowe-kupić to nie :P ale czasem coś dostałem po tacie

-sprzedawałem/am swoje części-wymieniam część w rowerze, jak już nie działa :P

-często jeżdżę do pracy lub szkoły rowerem-chciałbym ale mama się nie zgadza :/

-jest sklep rowerowy w którym zwracają się do mnie po imieniu/ksywce-może kiedyś :)

-na wlasne oczy wyścig Tour de France-mażenia

-siebie na zdjęciu w magazynie rowerowym- nie czytuje więc nie wiem :/

i ogólnie mało rzeczy rozwaliłem w rowerze :) i nie czytuje regularnie magazynów rowerowych(szkoda mi kasy)

mój wynik zwiekasza się średnio o 2 pkt na tydzień :D

Ale dopiero dzisiaj ostatecznie przekonałem się że jestem nieuleczalnie chory.

Usiadłem na bika po trzech tygodniach przerwy i cały dzień jeździłem od 13 po szkole doi 22, jak się zrobiło ciemno wbiłem do lau masakrytcznie było :arrow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...