Skocz do zawartości

[TEST] Test na cyklozę :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

335 pkt.

I zastanawiam się, czemu nie ma możliwości odpowiedzi "gdy mijam rowerzystę płci przeciwnej nie zwracam żadnej uwagi na niego/nią, tylko przyglądam się jego/jej rowerowi" albo "poznaję znajomych po ich rowerach"

Napisano

Tylko 198 ale dlatego że mam drugi nałóg, którym jest komputer :)

Ciągnie mnie do roweru jedynie jak jest pikna pogoda i można śmiało pedałować przed siebie bez obawy o przemoczenie.

Napisano

Ja chyba w marcu (przed zakupem Krossa) mialem 126 chyba :(:P A teraz jak robilem to po wypelnieniu calego testu pisalo ze test nie jest wypelniony!!!

Napisano

Równe 250. Po wielu sezonach na rowerze to chyba nieźle. Niektórzy co prawda mogą mi zarzucić "brak cyklozy", ale ja myślę, że to zdrowy wynik. Jest w końcu coś do czego dążyłem: mimo zaangażowania. brak przesady :D

PS. A srajtaśmę czasem ze sobą woże, szczeególnie na wycieczki powyżej 60 - 70 km. Uwierzcie na słowo, że lepsze to niż podcieranie się liścmi <lol>

Napisano

343 pkt jestem prawidziwym Biker

PS: A kto z was patrzy najpierw na bikerke pozniej na rower, ja zawsze na rower :wink:

Napisano

hehehe 331 pkt :] podobały mi sie pytanka :] najbardziej z laska na rowerze ;) Mam w pełni rozwinieta cykloze i niemam zamiaru jej leczyc :D A nawet wole zeby moj stan sie pogorszył :]

Napisano

284 - jeszcze uleczalne stadium.

Rozbroiło mnie pytanie z rowerzystką.

Pal licho jej rower, najpierw patrze w oczy a potem na piersi i całą reszte ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...