Skocz do zawartości

[TEST] Test na cyklozę :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

250 ...ale za ten milion (oprócz jazdy jak L.A.) kupiłbym sobie jakiś rowerek (nawet jak by miał stać w gablocie) :mrgreen:

Napisano

Proponuje zweryfikować swoje sytadium cyklozy gdyż po moim mailu autor testu dodał na końcu kilka punktów do zaznaczenia. Dotyczą tylko anorektyków :wink: .

Napisano

autor testu dodał na końcu kilka punktów do zaznaczenia. Dotyczą tylko anorektyków :wink: .

Hmm, z 435 awansowałem na 438, a ważę co się da na wadze o dokłaności 0.1g :twisted:

Napisano

Świetny test, gratuluję autorowi pomysłowości !!! Po raz kolejny człowiek sobie uświadamia, że wobec nieuleczalności tej choroby jest bezradny...

Napisano
:) 335 pkt. a kto z Was jezdzil noca po gorach i po lesie :??: mnie nie raz noc zastala na wycieczce :!!: albo o 3 w nocy ??kiedys skladalem z kumplem rower do poznej nocy i jak zlozylismy byla gdzies 4 na ranem no i po co czekac trzeba testy robic do domu wrocilem o 12 i nawet nie czulem sie zmeczony B):PB) :!!: heh
Napisano

304

Zdarzenie z samochodem (ciężarówką) na szosie po ciemku, a następnego dnia rano jazda do pracy na 36h to jest to.

Jeszcze powinno być pytanie, czy znasz model i dokładne oznaczenie każdej części w swojej maszynie łącznie z oznaczeniami śrub hehe.

Napisano

Cykloza - żartobliwe określenie używane wśród miłośników jazdy na rowerze, oznaczające stan uzależnienia od tego pojazdu.

Główne objawy cyklozy:

rozmowy wyłącznie o rowerach

jazda na rowerze codziennie po kilka godzin, bez względu na porę roku

udzielanie się na internetowych grupach dyskusyjnych (np. pl.rec.rowery)

planowanie urlopu pod kątem roweru

większość wydatków na cele związane z rowerem

czyszczenie i wieczne naprawianie własnego roweru

częste wizyty w sklepie rowerowym, niekoniecznie w celu zakupu komponentów.

źródło: Wikipedia

Napisano

Mój wynik to 453 punkty.

Mam nadzieje że nikt nigdy nie wymyśli szczepionki na Cykloze ! Bo to najpiękniejsza choroba na świecie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...