Jankoo Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Witajcie, szukam chętnych, wyjazd planuję na czerwcowy długi weekend. Pozdrawiam. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj
hi_all Napisano 8 Czerwca 2017 Napisano 8 Czerwca 2017 Trochę późno, z organizacjami wyjazdów na długie weekendy,to trzeba dużo wcześniej. Ciężko będzie o kwaterę.. i w ogóle. Chyba, że pod namiot. Cytuj
kamfan Napisano 8 Czerwca 2017 Napisano 8 Czerwca 2017 LOL, z kwaterą po stronie czeskiej nie ma problemu... Byłbym chętny napisz PRIV, znam fajne miejsce na nocleg. Cytuj
Sardyna Napisano 9 Czerwca 2017 Napisano 9 Czerwca 2017 Ja w ten weekend sobota -niedziela gdyby ktoś chciał razem pobrykać i chyba pod namiot ⛺ Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj
daniel33mc Napisano 17 Czerwca 2017 Napisano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Jest ktoś na ścieżkach,? I czyta forum jak tam pogoda i czy duży ruch?.Zamierzam jechać na niedzielę . Edytowane 17 Czerwca 2017 przez daniel33mc Cytuj
Jankoo Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Napisano 17 Czerwca 2017 My już wróciliśmy, zaraz zapytam chłopaki jeszcze jeżdżą A więc nie pada ale trochę zimno ludzi mało. Cytuj
daniel33mc Napisano 17 Czerwca 2017 Napisano 17 Czerwca 2017 My już wróciliśmy, zaraz zapytam chłopaki jeszcze jeżdżą A więc nie pada ale trochę zimno ludzi mało. dzięki, jutro podobno ma być ładniej oby nie padało,myślałem że w długi weekend będzie trochę ludzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi