Jankoo Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Witajcie, szukam chętnych, wyjazd planuję na czerwcowy długi weekend. Pozdrawiam. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Trochę późno, z organizacjami wyjazdów na długie weekendy,to trzeba dużo wcześniej. Ciężko będzie o kwaterę.. i w ogóle. Chyba, że pod namiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 LOL, z kwaterą po stronie czeskiej nie ma problemu... Byłbym chętny napisz PRIV, znam fajne miejsce na nocleg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sardyna Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Ja w ten weekend sobota -niedziela gdyby ktoś chciał razem pobrykać i chyba pod namiot ⛺ Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Jest ktoś na ścieżkach,? I czyta forum jak tam pogoda i czy duży ruch?.Zamierzam jechać na niedzielę . Edytowane 17 Czerwca 2017 przez daniel33mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankoo Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 My już wróciliśmy, zaraz zapytam chłopaki jeszcze jeżdżą A więc nie pada ale trochę zimno ludzi mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 My już wróciliśmy, zaraz zapytam chłopaki jeszcze jeżdżą A więc nie pada ale trochę zimno ludzi mało. dzięki, jutro podobno ma być ładniej oby nie padało,myślałem że w długi weekend będzie trochę ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi