Jerrywnt Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Witam wszystkich. Mam pytanie, czy jest mozliwosc zalozenia amorka 1" do ramy 1 1/8"? Szkoda mi tego amortyzatora, jest dwu miesieczny a rame chce zmienic bo zle sie jezdzi na tej co mam( stara rama z damperem) i potrzebuje sztywniaka. Pozdrawiam
seraph Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Masz teraz stery skręcane czy a-head? Tutaj masz stery redukcyjne: http://allegro.pl/stery-redukcyjne-1-1-8-na-1-czarne-i6779496855.html Nie mniej jednak jeśli amortyzator ma sterówkę 1' to raczej nie musi być Ci go szkoda, bo to żaden szał na pewno.
Jerrywnt Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Napisano 6 Czerwca 2017 Skrecane ale o dlugosc rury sie nie martwie bo jest dosc dluga. A co do amorka to suntour xcm z nowszych modeli za ktorego dalem 200pln
seraph Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Musi być jeszcze gwint odpowiednio długi i w odpowiednim miejsc się zaczynać. A XCM jak jest nowy i masz odpowiednią wagę to może coś tam się nawet ugina, ale to tylko uginacz nadal.
Jerrywnt Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Napisano 6 Czerwca 2017 Mi on tam wystarczy na tyle co jezdze:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.