Hellsing Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 Czy istnieja jakieś kluby kolarskie na terenie trojmiasta ? Gdzie można by zacząć jakieś poważniejsze treningi,gdzie regularnie bym jeżdzil ( jakieś starty,zawody etc...) Znam tylko jeden WKS Flota Gdynia lecz jego siedziba miesci sie bardzo daleko od mojego miejsca zamieszkania ;/
tichy Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 http://www.gdansk.pl/article.php?category=...452&history=103 -- Klub Sportowy "Lechia" Gdańsk --- 80-221 Gdańsk ul Traugutta 29 345-10-88 --- kolarstwo, podnoszenie ciężarów. pozdrawiam.
borowka Napisano 24 Stycznia 2011 Napisano 24 Stycznia 2011 Czy istnieja jakieś kluby kolarskie na terenie trojmiasta ? Gdzie można by zacząć jakieś poważniejsze treningi,gdzie regularnie bym jeżdzil ( jakieś starty,zawody etc...) Znam tylko jeden WKS Flota Gdynia lecz jego siedziba miesci sie bardzo daleko od mojego miejsca zamieszkania ;/ oj tam oj tam ja mieszkam tuż obok sopotu, fakt, zajmuję mi dojazd na trening godzinę no ale trza się poświęcić...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.