dajosek Napisano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Dziękuję za link. A czy ten Romet 21" rama i 28" koła będzie odpowiedni dla osoby o wzroście 190 cm i długości od podłoża do krocza 90 cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niet Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 za mały nie będzie, ja jestem 5cm krótszy i liczę, że będzie ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dajosek Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 No to cieszę się chociaż już i tak zamówiłem w myślę, że dobrej cenie 2639 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niet Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 ja dzisiaj po pierwszym jeżdżeniu, rama jest na granicy ... 1cm krótsza noga powodowała by dzisiaj kilka niemiłych chwil;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.