Jakub321 Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Witam. Mam problem z moim amortyzatorem. Nie wiem jak sie to stało że nagle zaczęła mi schodzić/zdzierać sie farba{nie wiem dokładnie co to jest]. I chciałbym wiedzieć czy to wpłynie na prace amortyzatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Zależy gdzie to schodzi , jeśli na goleniach dolnych to nie ma wpływu na pracę, jeśli na górnych to nie wróży nic dobrego. Co to za amortyzator ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Foto, ale raczej wszyscy się spodziewają o co może chodzić i jaka jest odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Jak chodzi na sucho to nic dziwnego , że schodzi. Chyba , że z dolnych to tym nie trzeba się przejmować. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub321 Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Zależy gdzie to schodzi , jeśli na goleniach dolnych to nie ma wpływu na pracę, jeśli na górnych to nie wróży nic dobrego. Co to za amortyzator ? Schodzi to z goleniach dolnych lecz nie wiem jaka to jest marka amortyzatora, na pewno z niższej pułki cenowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Daj zdjęcia bo tak to mało wiadomo. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub321 Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Jak chodzi na sucho to nic dziwnego , że schodzi. Chyba , że z dolnych to tym nie trzeba się przejmować. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Schodzi z dolnych i mają kształt cienkich pasków około 3-4mm szerokości. Wygląda to jakby coś weszło do środka i zaczęło ocierać o amortyzator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Chyba sam nie wiesz z czego schodzi , albo masz amor upsiede-down. Jak są paski jakby coś tam wpadło , to musi chodzić amor na sucho. Dalej głosuje za fotkami [emoji14] To wszystko ułatwi. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Takie paski to się pokazywały w Fox'ach jak na sucho chodziły, ale chyba idę złym tropem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub321 Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Chyba sam nie wiesz z czego schodzi , albo masz amor upsiede-down. Jak są paski jakby coś tam wpadło , to musi chodzić amor na sucho. Dalej głosuje za fotkami [emoji14] To wszystko ułatwi. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Masz tu fotke Musiałem sie troche namęczyć aby sie zmieścić w 1mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Otrzymujesz nagrodę w kategorii: Jak nie robić zdjęć Odnośnie amora to nie wiem co tam się stało ale stało się źle. Tam już nie ma czego ratować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Nagle ? To teraz na szybko przypomnij sobie kiedy robiłeś mu serwis Zarżnąłeś pan amorka ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Generalnie to są górne lagi - to z czego schodzi. Amor chodził na sucho i masz tego efekt. To już może być zgon. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Nie znacie się, bo to Kashima przemalowana na czarno zwykłą farbą olejną Zanim pojawiło się zdjęcie, na myśl przychodził mi RS-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.