8_Pasazer_Nostromo Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Witam, proszę o pomoc w następującej sprawie: Zapodziała mi się instrukcja do licznika krc 309 Kross. Chciałbym skasować wynik ostatniej wycieczki. Niestety coś mi nie wychodzi. Czy ktoś może podpowiedzieć czy jest w tym liczniku taka możliwość, a jeżeli tak to w jaki sposób. Próbowałem przytrzymać taki mały przycisk od spodu licznika gdy wyświetlana jest funkcja DST ale lipa .... Ewentualnie proszę o link do instrukcji - bo nie znalazłem na stronie producenta z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Z tego co pamiętam, to kasujesz tym małym przyciskiem pod spodem, ale musisz mieć ustawiony czas wycieczki, a nie dystans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8_Pasazer_Nostromo Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Dziękuję za podpowiedź. Zadziałało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.