znajomy Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Witam Potrzebuję dokupić trochę skarpetek zwykłych frote na co dzień. Macie jakieś sprawdzone sklepy? Nie chce mi się latać na targ,. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Ja do roweru używam tych z decathlona rowerowych, są w miarę tanie i w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Witam Potrzebuję dokupić trochę skarpetek zwykłych frote na co dzień. Macie jakieś sprawdzone sklepy? Nie chce mi się latać na targ,. Pozdrawiam pieczywo kupuję w piekarniach Pawlak (Kraków) polecam Drwala ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Ja mam problem z jajami. Nie wiem jak rozpoznać, które są naprawdę wiejskie, a które tylko uciapciane kurzym gównem dla niepoznaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 on miał chyba na myśli do jazdy - codziennej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Witam Nie miałem na myśli - skarpetek do jazdy ale do chodzenia (przepraszam nie dopisałem). Mogę pójść na targ i kupić lecz zaryzykowałem pytanie do Was. Myślałem, że ktoś ma sprawdzony sklep z tego typu asortymentem i podzieli się linkiem. Czasami łatwiej coś kupić w internecie niż biegać po sklepach. Jak to pytanie kogoś śmieszy - to życzę zdrowia (nie musi się udzielać). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcingrychtol Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Z tymi skarpetami to jest perfidia, bo żółtki robią za ciasne ściągacze, krew staje i trzeba je chlastać - tak mawiał Pan Grabowski. Nie wiem co na to Marek, ale mnie przekonało. https://www.youtube.com/watch?v=igwtfSpWjVU Jak to pytanie kogoś śmieszy - to życzę zdrowia (nie musi się udzielać). Wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.