znajomy Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Witam Potrzebuję dokupić trochę skarpetek zwykłych frote na co dzień. Macie jakieś sprawdzone sklepy? Nie chce mi się latać na targ,. Pozdrawiam
Gość Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Ja do roweru używam tych z decathlona rowerowych, są w miarę tanie i w porządku.
grzesiowu Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Witam Potrzebuję dokupić trochę skarpetek zwykłych frote na co dzień. Macie jakieś sprawdzone sklepy? Nie chce mi się latać na targ,. Pozdrawiam pieczywo kupuję w piekarniach Pawlak (Kraków) polecam Drwala ;-)
siimon Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Ja mam problem z jajami. Nie wiem jak rozpoznać, które są naprawdę wiejskie, a które tylko uciapciane kurzym gównem dla niepoznaki.
znajomy Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Napisano 7 Czerwca 2017 Witam Nie miałem na myśli - skarpetek do jazdy ale do chodzenia (przepraszam nie dopisałem). Mogę pójść na targ i kupić lecz zaryzykowałem pytanie do Was. Myślałem, że ktoś ma sprawdzony sklep z tego typu asortymentem i podzieli się linkiem. Czasami łatwiej coś kupić w internecie niż biegać po sklepach. Jak to pytanie kogoś śmieszy - to życzę zdrowia (nie musi się udzielać). Pozdrawiam
marcingrychtol Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Z tymi skarpetami to jest perfidia, bo żółtki robią za ciasne ściągacze, krew staje i trzeba je chlastać - tak mawiał Pan Grabowski. Nie wiem co na to Marek, ale mnie przekonało. https://www.youtube.com/watch?v=igwtfSpWjVU Jak to pytanie kogoś śmieszy - to życzę zdrowia (nie musi się udzielać). Wzajemnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.