Skocz do zawartości

[kradzieże Wrocław] Kampus Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu - kradną?

OlaBoga

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć.

Od lipca będę pracować na Kampusie Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Do swojej obecnej pracy jeżdżę rowerem, parkuję na strzeżonym parkingu podziemnym. Tutaj nie mam większych niepokojów, żeby zostawić rower na 8 godzin.

Czy ktoś z Was orientuje się, jak to się ma Kampusie UE? Wiem, że są stojaki na rowery. Ale będzie bezpiecznie, jeśli zostawię tam swoją Dżejsikę na cały dzień?

Z góry dzięki za pomoc ;)

Napisano

Nie jest^^ nie chciałam różowego, bo wyglądał jak komunijny ;p mój jest w bardziej uniwersalnych kolorach - czarno-zielony. Ale teraz zaczynam się zastanawiać, czy go nie przemalować. Już go widzę: róż, turkus i brokat ;D

Napisano

Tak na poważnie,zawsze jest szansa że ktoś się połasi,w każdym kolorze i przedziale cenowym.

Tu nawet nie chodzi o nowsze,droższe konstrukcje,bo nawet grata można sprzedać za przysłowiowego jabola.

Napisano

Właśnie wiem, pytanie tylko, czy z Kampusu UE kradną bardziej, czy mniej^^. Trochę mnie martwi też, że akurat kończy się rok akademicki, więc będzie tam całkiem pusto... A nie chcę rezygnować z dojazdu rowerem do pracy. Zapięcie mam dobre, ale jak ktoś będzie chciał, to pewnie i z tym sobie poradzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.