Skocz do zawartości

[koszulka] Co pod koszulkę?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aby uzupełnić swoją wiedzę muszę dopytać - co wkładamy pod koszulkę kolarską (zapinaną) ? Widziałem osoby noszące białe "siatki", ale i zwykłe przylegające koszulki termoaktywne. A może latem po prostu nic?

Napisano

Stanik ;)

poza tym nic nie ubieram pod koszulkę, chyba że jest poniżej 15 stopni to wtedy koszulkę tzw: techniczną (jedną z miliona, które mam z różnych biegów).

Napisano

Dzięki ! mnie odpoweidzi już satysfakcjonują. Chciałem mieć pewność, że pod kolarkę można dać tak nic jak i coś co dobrze odprowadza :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

quote name='MariuszLubin' timestamp='1497263014' post='1988740'] Jak długo ją masz? W praniu nic Ci się z nią nie dzieje? Bo może się zaopatrzę.

Mam ja prawie rok. W praniu też zachowuje się normalnie (tylko używam płynu do prania odzieży technicznej). Na razie nie widać żeby zszarzała, czy rozciągła się.
Napisano

Nie bardzo wiem po co ta koszulka w ciepłe dni, zeby miec 2 razy więcej prania? ;)

Kolarska dobrze odprowadza, mi jest w niej ciepło od 18*C, czasem nawet w niższej temp, więc nie widzę sensu kombinować ;). Jak jest zimniej, to ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...