snuffi Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Obywatele!! Co? Nocny Rower - pojezdzimy sobie troche po ciemku na rowerze Gdzie? Stary Rynek - Pod pomnikiem Kiedy? 06.10 godz 20.00 Po co? Fajnie weekend sie zacznie! Co z tego bedziesz mial? Nie powtarzalne wrazenia i super zabawe SERDECZNIE ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon69 Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Pozdrawiam.Jaką trase byś wybrał-ja swoje lata mam i nie wiem czy dotrzymał bym Tobie kroku?Napisz proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2006 trasa bedzie zupelnie spontaniczna i zalezna od sprzetu i checi osob ktore sie stawia, naprawde zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Fajnie jest jeździć nocą Może kiedyś we Włocławku uda się coś takiego zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon69 Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 trasa bedzie zupelnie spontaniczna i zalezna od sprzetu i checi osob ktore sie stawia, naprawde zapraszam Niestety pada -a rower to przyjemność ,nie jadę ale innym szerokiej drogi,jak będzie dobra pogoda to chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja też niestety nie pojechałem, a dość mocno się nastawiałem. Uważam tak samo - i dlatego raczej nie wyjeżdzam z domu w czasie deszczu. Może następnym razem wypali... Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2006 deszcz?! gdzie? padalo? macie jakies zwidy to ze cos lecialo z nieba nie znaczy ze padalo bo ja bylem po porocie do domu suchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon69 Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 deszcz?! gdzie? padalo? macie jakies zwidy to ze cos lecialo z nieba nie znaczy ze padalo bo ja bylem po porocie do domu suchy Pozdrawiam.Jak jazda -udana, ilu chętnych co nas omineło?Proszę napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.