xkedi Napisano 4 Czerwca 2017 Napisano 4 Czerwca 2017 Siema. Czy warto to kupić aby zobaczyć jak to jest z jazdą na fullu ? i się pobawić nim? https://www.olx.pl/oferta/merida-96-junior-rock-shox-sid-shimano-CID767-IDlQhSK.html tył rs sid przód jakiś suntour 32mm. koła 24 i rama junior ;d czy nie ma co się nawet w to bawić?
M4RUD3R Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Ale co dokładnie chcesz zobaczyć ? Koła 24 , rama jakaś mała. Jesteś niskiego wzrostu, że oglądasz się na tak mały rower ? Moim zdaniem szkoda zachodu. Bo musisz też pamiętać że full fullowi nie równy ....
xkedi Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Napisano 5 Czerwca 2017 już mi przeszło. chciałbym poprostu przejechać się na fullu z jakimś średnej klasy tyłem\, żeby zobaczyć jak to pracuje. niestety w białymstoku nie ma takich miejsc gdzie można testować rowery ;/
M4RUD3R Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Jak dla mnie to nei jest średniej klasy tył. Zapytaj może na jakichś forach, nie wiem jak tam macie w Białymstoku, może ktoś z lokalnych rowerzystów udostępni
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.