Mod Team sznib Napisano 4 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Szykuje się rewolucja w rowerowej modzie! Nowy super styl zaprezentowany został na Central Saint Martins BA fashion show 2017. Szczególna uwagę zwracają rękawiczki zintegrowane z koszulką. Takie 2 w 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeDozer Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 To chyba pod triatlon Okulary są, a te rękawiczki zintegrowane to chyba pianka Moje oczy bolą ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carraluch Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Mocne - na rozbudzenie. Za Wiki: "Arlekin (wł. arlecchino) – postać błazna w czarnej masce „komicznej”. Ubrany w kostium zszyty z kolorowych trójkątów albo rombów. Jedna z postaci w commedii dell’arte m. in. obok Pierrota i Scapina. Niektórzy widzą w nim bożka złodziei i żebraków, Merkurego, inni sługę z Arles (Cezary z Arles), jeszcze inni odnajdują w jego czarnej masce cechy murzyńskich niewolników rzymskich" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Umknęło Wam że zaprezentowali także nowy strój dla mechaników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Oni tam się grubo bawią widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Co lepsze, to chyba tak na poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Czerwca 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Umknęło Wam że zaprezentowali także nowy strój dla mechaników Oo, będzie nowe wdzianko dla Puklusa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Ja chodziłem w takich zanim to było modne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Nie wiem kto to projektuje ale chyba mają dobry towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Wolałbym taką modę na rok 2017 free jpeg imagesPozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Wolałbym taką modę na rok 2017 Ja na jej miejscu skarżyłbym chirurga - zobaczcie, jak spieprzył jej lewego cyca. :/ Umknęło Wam że zaprezentowali także nowy strój dla mechaników Sądząc po kroju, nakryciu głowy i krzyżujących się nożach, to raczej nowy mundur dla kucharza okrętowego (kuka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Ten pierwszy to ewidentnie pod triatlon, zobaczcie jaki on szeroki w barach jest, to po to żeby pływał szybciej. Swoją drogą nie wiem jak ci modele się powstrzymują od śmiechu po tym w niebieskim widać że ledwo się powstrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymony Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Mają rozmach skubańcy. Ciekawe, czy to tak na sucho, czy po zażyciu pewnych środków, o specyficznym działaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Wolałbym taką modę na rok 2017 https://s16.postimg.org/mdv9ezdcl/1087d3eacdb22fca272df7ee252b2bfc.jpg Pozdrower No nie wiem, forma spadnie od podziwiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 zaprezentowali także nowy strój dla mechaników a gdzie tam panie - ta szlafmyca na łbie i te skrzyżowane noże - ani chybił rzeźnik lub piekarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Noże są do krojenia przewodów od hydraulików, a pod szlafmycą można schować imbusy coby były pod ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Z początku patrze o co tu chodzi, jaka moda rowerowa (?) Ale zerkam na dół, a gość w butach SIDI. wtf... Mi już starczy na dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.