Skocz do zawartości

[uchwyt] Uchwyt na telefon na ramę

Dawidosik

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem! poszukuje dobrego uchwytu na telefon na kierownicę rowerową. Chciałbym mieć pewność, że telefon nie wypadnie oraz jeżeli jest taka możliwość, aby kamera tylnia była odsłonięta. Mój telefon to: HTC Desire 825. Pozdrawiam! :)

Uchwyt na telefon do telefonów do 5,5 cała od 3,5 cal. Więc na pewno na twojego HTC'eka byłby dobry. Niestety możliwości nagrywania raczej by nie było w tym pokrowcu. Ale może Cię zainteresuje mimo wszystko -       https://www.decathlon.pl/uchwyt-rowerowy-do-smartfonu-id_8386311.html

No i darmową wysyłke masz do tego za pobraniem nawet :P

Pozdrawiam!

Właśnie! Co myślicie o tych uchwytach finn? Warta ta guma 60zł? 

Mi Finn wersja 1 wytrzymał 3 miesiące jazdy z 5 calowym smartfonem no i niestety pękł przy kolejnym naciąganiu, wcześniej byłem średnio zadowolony przy mocnych wertepach potrafił trochę wędrować z telefonem po kierownicy.

Ja podszedłem do tematu trochę inaczej:

Kupiłem to:

https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/torby-i-sakwy/torby-rowerowe/p,torba-na-smarfona-middle-czarna-merida,658752.html?skad=googlepla&gclid=Cj0KEQjw6-PJBRCO_br1qoOB4LABEiQAEkqcVamOob9bTTR8LjOaC4ZCGKBuKre9pe0L8lLmPsPHWKYaAhPp8P8HAQ#76168753

Mocowanie przerobiłem. Po pierwsze okleiłem ramę folią ochronną, spód torby usztywniłem wkładką z plastiku. Wykonałem cztery otwory w spodzie torby i puściłem przez nie odpowiednio długie opaski zaciskowe. Oryginalne paski torby maskują tak wykonane mocowanie.

Po takiej przeróbce wszystko trzyma się idealnie i nie ma potrzeby mocowania rzepy do kierownicy.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...