Skocz do zawartości

lederfox34

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Jestem już kawałek na forum, głównie delikatne porady, większość plusy w górę najczęściej tematy na grubych oponach i 29

Jestem posiadaczką roweru accenta na ten rok, peak lady nx o kolorze -fuksja i tego się trzymajmy- czarnym:)

Piszę ten temat bo mam zgawozdkę, długo wybierałam rower pod siebie, pisałam dzwoniłam mierzyłam co trzeba by trafić w ideał. I udało się. 

Na rowerze poczułam się wyśmienicie- romiar M czyli męska S-ka.   Problem po achach pojawił się gdy moje koła okazały sie czarne jak noc bez naklejek Accent Race Exe oraz braku 15mm osi z przodu.

Telefon do sklepu ale odpowiedz- taki rower przyszedł. Może pani pisac do Velo. 

Pal sześć te naklejki. Czarne łatwiej odsprzedać czy dopasować do czegoś innego kiedyś w przyszłości. 

Brak sztywnej osi- ból. U kolegi z forum w wersji męskiej jest. Na stronie centrum r...  jest w opisie i rozmowach (tym się sugerowałam) na stornie Velo- zdjęcie i jest a w opisie bardziej enigmatycznie (ogólnie o widelcu) podobnie na stronie sklepu z którego zamawiałam.

teraz zasadnicze pytanie- co mam zrobić?

Napisałam do pani z Velo odnośnie kół i naklejek i wtrąciłam że brak sztywnej z przodu. Póki co cisza. 

Czy jest ktoś kto nie dostał tej sztywnej osi w peaku nx na ten rok?

Mam sugerować jakąs wymianę czy coś?

(już jeżdżę na nim bo sezon w pełni a na niego czekałam około miesiąca...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...