lederfox34 Napisano 3 Czerwca 2017 Napisano 3 Czerwca 2017 Witam, Jestem już kawałek na forum, głównie delikatne porady, większość plusy w górę najczęściej tematy na grubych oponach i 29 Jestem posiadaczką roweru accenta na ten rok, peak lady nx o kolorze -fuksja i tego się trzymajmy- czarnym:) Piszę ten temat bo mam zgawozdkę, długo wybierałam rower pod siebie, pisałam dzwoniłam mierzyłam co trzeba by trafić w ideał. I udało się. Na rowerze poczułam się wyśmienicie- romiar M czyli męska S-ka. Problem po achach pojawił się gdy moje koła okazały sie czarne jak noc bez naklejek Accent Race Exe oraz braku 15mm osi z przodu. Telefon do sklepu ale odpowiedz- taki rower przyszedł. Może pani pisac do Velo. Pal sześć te naklejki. Czarne łatwiej odsprzedać czy dopasować do czegoś innego kiedyś w przyszłości. Brak sztywnej osi- ból. U kolegi z forum w wersji męskiej jest. Na stronie centrum r... jest w opisie i rozmowach (tym się sugerowałam) na stornie Velo- zdjęcie i jest a w opisie bardziej enigmatycznie (ogólnie o widelcu) podobnie na stronie sklepu z którego zamawiałam. teraz zasadnicze pytanie- co mam zrobić? Napisałam do pani z Velo odnośnie kół i naklejek i wtrąciłam że brak sztywnej z przodu. Póki co cisza. Czy jest ktoś kto nie dostał tej sztywnej osi w peaku nx na ten rok? Mam sugerować jakąs wymianę czy coś? (już jeżdżę na nim bo sezon w pełni a na niego czekałam około miesiąca...)
Mod Team sznib Napisano 3 Czerwca 2017 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.