luklis Napisano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Witam. Czy ktos ma lub miał doczynienia ze spodenkami FDX Classic Bike Bib Shorts ? Jaka wkładka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bibitka Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 A gdzie kupowałeś spodenki?? Też właśnie szukam jakichś dobrych jakościowo spodenek dla mojego faceta niedługo ma urodziny, a wiem że potrzebuje na rower jakichś dobrej jakości. Koleżanka mi poleciła sklep Domena Sportowa nie wiem kupował ktoś tam jak jest z jakością ubrań czytałam opinie na necie i wyglądają nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luklis Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Własnie sie zastanawiam czy kupic. Cena niezła natmiast czy pampers na jazde do 3 godzin wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Co prawda nie mam i nie miałem ale wkładka na moje oko nie powala. Z moich dotychczasowych doświadczeń spodenki do 100,- nie sprawdziły się ale nie generalizuję może moje dupsko jest zbyt wymagające, W tej cenie firmy z reguły oferują model podstawowy a 3h jazdy to całkiem sporo. Ale ludzie jeżdżą takie dystanse również bez pampersa. Jeżeli portfel wytrzyma to takie: http://www.cycleshop.pl/meskie-spodenki-rowerowe-pearl-izumi-escape-quest-bib-short,id12876.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luklis Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Może mnie troche poniosło z 3 h . Ale no takie do 2 h jazdy to na pewno. Rogelli Ponzone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heris Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 A gdzie kupowałeś spodenki?? Też właśnie szukam jakichś dobrych jakościowo spodenek dla mojego faceta niedługo ma urodziny, a wiem że potrzebuje na rower jakichś dobrej jakości. Koleżanka mi poleciła sklep Domena Sportowa nie wiem kupował ktoś tam jak jest z jakością ubrań czytałam opinie na necie i wyglądają nieźle Spodenek nie, ale koszulki zdarzało mi się tam kupować, generalnie spoko sklep, dość znany. Polecalbym jakieś spodenki marki Author, widze mają kilka tanich par, zobacz np te https://www.domenasportowa.pl/product-pol-121080-Spodenki-meskie-Author-AS-7-bez-szelek.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.