Skocz do zawartości

[kosz przedni] Kosz do crossa Lazaro integral V3

blavache

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, chciałem się dowiedzieć jaka jest Wasze zdanie w temacie zakładania kosza przedniego do rowerów crossowych?

Chciałem zamówić Lazaro Integral V3 dla dziewczyny, która zdecydowanie chce posiadać przedni koszyk (stalowy, na klik, zakładany na dojazdy do pracy). U sprzedawcy dowiedziałem się, że stanowczo odradzają zakładanie koszyka do tego typu rowerów ze względu na linki i nawet jeśli by się uprzeć i taki koszyk założyć będzie to im szkodziło. Jako, że brak kosza to "deal brakeer" to chwilowo wstrzymałem zamówienie.

Wiem, że rower jest bardzo popularny wśród użytkowników forum. Czy ktoś z Was używa i ma jakieś doświadczenia z koszami w tych crossówkach?

Nie wykluczam, że sprzedawca odradza montaż trochę asekuracyjnie i na wyrost. Prowadzenie linek na pierwszy rzut oka nie wydaj się znacząco inne niż w trekingowej gazeli, którą kupiłem dla innej osoby i gdzie z montażem kosza na klik nie było żadnego problemu.

Będę wdzięczny za wszelkie opinie i pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...