kondzio780 Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 opinia o tym modelu latarki http://allegro.pl/rower-led-cree-xm-l2-t6-zoom-aku-led-laser-tyl-i5239426108.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Acategory&bi_c=Y2FtcGFpZ24AMzkxMjQ3OTUAMTA1MjQ5AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=a5c7b663-72d9-45ed-bf85-0340a44c1dd4 lub co polecacie innego do 60 zl najlepiej ładowanego? edit: znalazlem jeszcze cos takiego http://allegro.pl/lcr9-latarka-rowerowo-czolowa-t6-2xxpe-rower-mocna-i6748942479.html?reco_id=d3480bba-46f7-11e7-b4ef-b8ca3a6c1b70&ars_rule_id=201 z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Witam po pierwsze pasowalo by nap. Czesc po drugie ani jedna ani druga nie warta uwagi chyba ze do jazdy po miescie i oswietlonej drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xkedi Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 za około 100zł wyrwiesz z ładowarką convoy s2+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Jak ci nie szkoda kasy to możesz kupić. Wszystko z tego zestawu widziałem już ze 4 lata temu na Amazonie UK w jakiś śmiesznych pieniądzach. Widać, że upychają leżaki magazynowe i stąd tylko 60zł. Ciągle można je jeszcze znaleźć i poczytać opinie. Latarka jako tako będzie świecić ale pewnie po jakimś czasie zepsuje się zoom. Nabierze luzu i soczewka zacznie latać. Na pewno jest to też podróbka i w środku ma diodę Lightbright a nie Cree. Tylna lampka podobno nawet działa a potem któryś laser lubi się popsuć. Baterie niby 6800mAh czy coś koło tego ale będziesz mieć wielkie szczęście jeśli będą mieć chociaż 1/10 zadeklarowanej pojemności (testy różnych chińskich baterii do znalezienia na YT). Baterie byś musiał kupić nowe, najlepiej z demontażu baterii laptopa. W zestawie jest niby ładowarka ale ja już te takie chińskie ładowarki przy innej okazji widziałem (mam taką do czołówki za grosze) i jest to jedno wielkie zagrożenie pożarowe. Byś musiał kupić coś markowego do ładowania, co kosztuje więcej niż ten zestaw. Bez niego bym się bał zostawić tę ładowarkę bez nadzoru nawet idąc do kuchni. Chyba, że wszystko ładowałbym w metalowej misce. Dzwoneczek to nikomu niepotrzebna tandeta, która będzie pokazywała losowy kierunek a światełka na wentyle są bez sensu jeśli masz więcej niż 10 lat. Jedyne co w tym zestawie jest OK to mocowanie latarki. Mam takie dwa i są bardzo dobre. Po podłożeniu lepkiego kawałka dętki zamiast dołączonej do zestawu gumy jest on bardzo stabilny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemor90 Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Dokładnie daruj sobie i nie wierz w opisy sprzedawców. Szkoda pieniędzy na to, wszystko marnej jakości. Działać, jakoś działa ale jak zobaczysz jak powinna świecić latarka to dopiero zrozumiesz, że nie warto się nawet tym interesować. Koledzy wyżej dobre podsumowali co to warte i czego najlepiej szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Jak chcesz to mam Convoy S2+ modyfikowane. Raz kupisz i masz kozacką lampkę że o innej już nawet nie pomyślisz. Wysłane z mojego Samsung Note 4 SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.