bzx Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Czy ktoś się orientuje gdzie można w PL dostać tokeny do amorków z lagami 32? Centrumrowerowe.pl ma na stronie ale niedostępne nawet u dystrybutora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Coś mi świta że @Fonika coś pisała że to ma, ale równie dobrze mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Spytaj czy maja/ kiedy beda mieli w rowerowy.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzx Napisano 1 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 a sorry, właśnie tam pytałem.. (nie w centrumrowerowe.pl). nie mają i nie będą mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bts Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Z rok temu kupowałem tokeny do Reby w Harfie, możesz zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Napisz do activii to ci wytoczy, jak będą problemy z dostępnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teryuu Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Ja mam kilka na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi