Skocz do zawartości

[hamulce] jakie budżetowe hydrauliki

crouncher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cześć, szukam czegoś mega budżetowego (do ok. 300-400zł) za zestaw oczekuje dość sporo bo najlepiej zeby dało sie je obsługiwać jednym palcem. Zestaw musi zawierac T-zacisk, przewód, klamka P:zasik klamka adapter tarcza przewód. Może być używane, dodatkowo zależy mi na łatwym serwisie poniewaz będą to moje pierwsze hydrauliki

Napisano

Nie bardzo rozumiem co napisałeś w drugiej linii ale wnioskuję że potrzebujesz kompletne hamulce + tarcze.

Szukaj czegoś Shimano, tyle że na Deore taki budżet Ci nie starczy ( nawet bez tarcz będzie ciężko), więc może BR-M396? Do tego jakieś tarcze i ja bym od razu zainwestował w lepsze klocki.

Napisano

chodziło mi o to że na tyle mam już adaper i tarcze, ew. jeśli hamulce mają być słabe to moge sobie podzielić zakup na dwa bo aktualnie w rowerze z tyłu są mechaniki

Napisano

Mam do zbycia:

- Hayesa Maga na przód (taka długość przewodu), klocki do wymiany raczej (trzeci właściciel), ale do sklepu po bułki dojedziesz, 50zł, za dychę dorzucę dźwignię na zmianę jak ją znajdę

- tarczę shimano 180mm, do metalików, na 6 śrub, trochę przebarwioną, 40zł,

- tarczę shimano nówkę na CL, do żywicznych, 30zł,

- przednie koło na Novatecu NT 41 (śruby), Alexrims DM18, obręcz trochę przetarta w jednym miejscu przez niewprawnego wymieniacza opon, ale prosta, z daleka nie widać bo jest srebrna, 100zł,

Niestety nie dam se ręki uciąć, że gdzieś znajdę adapter.

Napisano

Chętnie Ci sprzedam swoje Shimano przód M506/447. Używane ale przejechały tylko 900km. Praktycznie jak nowe. Sprzedaję bo kupiłem XT. Cena 100 PLN + przesyłka. Nie mam adaptera bo mam tarczę 160. Tarczy nie sprzedaję.

SHIMANO M506 / 447

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.