phoe Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Hej, Mam mały problem ze śrubą regulacji odległości wózka przerzutki od kasety. Jest ona wkręcona do końca i w obie strony za bardzo nie chce ruszyć, odkręcam ją standardowo w lewo? Chyba, że ktoś ma jakiś pomysł na to czemu ona nie chce ani drgnąć w obie strony i dlaczego? Taa, wiem że zdjęcie do bani, ale nie mam póki co zrobić czym lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Gwint standardowy (prawy) , spsikaj WD40 i po dłuższej chwili próbuj kręcić lewo/prawo , prawdopodobnie się zapiekła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Hmm, nic nie wyszło tam, już próbowałem wcześniej, ta przerzutka jest chyba po prostu skopana, tym bardziej że ostatnio przy glebie chyba dostała. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Hmm, wygrałem ze ścierwem, tylko pytanie jak to możliwe że ta śruba była wygięta... i to na tyle ze był mega problem żeby ją nawet kombinerkami wykręcić, trochę przerzutkę zmasakrowałem z zewnątrz ale ją wykręciłem, dobrze że największy opór stawiała jak już sporo wylazła - było za co złapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.