chopmaz Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Przymierzam się do kupna szortów Endura Hummvee i mam w związku tym pytanie. Czy warto dopłacać do spodenek z wkładką czy będzie ona raczej zbędna? Jeżdżę na skórzanym siodełku (Brooks). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Wszystko zależy od tego jak się Tobie na nim jeździ, generalnie opinie na temat podstawowej wkładki od endury nie są najlepsze, większość poleca dopłacić do tej droższej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Dzięki za opinię. Skłaniam się do samych spodenek, tym bardziej że siodło jest skórzane czyli oddychające a jak piszesz zdanie ludzi na temat tej wkładki różne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxas Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Mam te spodenki od Endury i z podstawowych majtów z wkładką jestem dość zadowolony. Na mojej dupie jednak muszę je dobrze ułożyć, bo czasem coś mnie gniecie w kroczu po lewej stronie. Może faktycznie warto wyższy model obadać - przynajmniej ja mam taki zamiar po tym, jak skatuję aktualne gatki. A co do spodenek, to tak jak i większość - polecam. Pancerne, nic się nie przeciera, wygodne i funkcjonalne kieszenie. Nie zamieniłbym ich na inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Wpadły mi w oko dodatkowo Hummvee Lite i któreś teraz muszę wybrać ;] Jeżdżę w ciepłe miesiące, czy w tych zwykłych Hummvee tyłek się nie zapoci, bo wyglądają mocno solidnie. Wolę zadać teraz więcej pytań, bo te szorty do najtańszych jednak nie należą I jeszcze kwestia rozmiaru, bo czytałem że rozmiarówka jest dość dziwna - mam ok 89-90 w pasie - brać raczej L? Będę kupował przez neta edit: Zapomniałem dodać, że mam 175 cm wzrostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenzo Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Mam Humvee Lite II i są super. Wkładaka nawet ok... choć przeważnie i tak jeżdżę na tej z Decathlonu bo dla mnie wygodniejsza W pasie mam kilka cm mniej i rozmiar M w sam raz (gdyby nie uda to pewnie i w S bym się wcisnął) ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Ostatecznie zamówiłem Hummvee II z wkładką, dzięki wszystkim za opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Wpadły mi w oko dodatkowo Hummvee Lite i któreś teraz muszę wybrać ;] Jeżdżę w ciepłe miesiące, czy w tych zwykłych Hummvee tyłek się nie zapoci, bo wyglądają mocno solidnie. Wolę zadać teraz więcej pytań, bo te szorty do najtańszych jednak nie należą I jeszcze kwestia rozmiaru, bo czytałem że rozmiarówka jest dość dziwna - mam ok 89-90 w pasie - brać raczej L? Będę kupował przez neta edit: Zapomniałem dodać, że mam 175 cm wzrostu. Praktycznie ten sam wzrost i pas. Brałem wtedy L rozmiar zwykłych hummvee i mam dwie te tańsze pieluchy i jestem zadowolony. Nie wiem jak te droższe bo nie mam. Wysłane z mojego Samsung Note 4 SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Zamówiłem M, mam nadzieję że będą pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Jak nie to będzie pretekst żeby schudnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Ja chcę jeszcze kilka kilo do góry - oczywiście mięśni, chudnąć nie mam zamiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Zawsze można wymienić rozmiar w Endurze Wysłane z mojego Samsung Note 4 SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 6 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Zamówiłem M, mam nadzieję że będą pasować. W pasie na pewno. Mam teraz 90cm i w Skę wchodzę. Na styk, ale jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Ja mam w pasie z 82 i M jest idealny, nie spada nawet bez paska. ;p a mam je bez wkładki do chodzenie lub krótkich przejażdżek, mega fajne i trwale spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Spodenki bardzo mi się podobają, w pasie są idealne, jednak mam wrażenie, że są jakby workowate i za duże. Jeszcze dzisiaj sprawdzę jak się w nich jeździ. Jeśli będzie wygodnie to zostaję przy M. Z kolei koszulka Endura Xtract (też M) jakby zbyt obcisła, a miała mieć w miarę luźny krój. Albo Endura ma dziwne rozmiary albo ja jestem niewymiarowy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Z kolei koszulka Endura Xtract (też M) jakby zbyt obcisła, a miała mieć w miarę luźny krój. Xtract na pewno luźną nie ma być jak chcesz luźną to np. MT500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Foog ma luźne w całkiem spoko cenie, po 90zł jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Xtract na pewno luźną nie ma być Na to wychodzi. Pytałem o to w sklepie i dostałem info, że jest raczej luźna. W każdym razie oprócz tego, że dość obcisła to podoba mi się i kupiłem ją w dobrej cenie. Raczej ją zostawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.