Skocz do zawartości

[spodenki] luźne

Rekomendowane odpowiedzi

Mam te spodenki od Endury i z podstawowych majtów z wkładką jestem dość zadowolony. Na mojej dupie jednak muszę je dobrze ułożyć, bo czasem coś mnie gniecie w kroczu po lewej stronie. Może faktycznie warto wyższy model obadać - przynajmniej ja mam taki zamiar po tym, jak skatuję aktualne gatki.

A co do spodenek, to tak jak i większość - polecam. Pancerne, nic się nie przeciera, wygodne i funkcjonalne kieszenie. Nie zamieniłbym ich na inne :)

Wpadły mi w oko dodatkowo Hummvee Lite i któreś teraz muszę wybrać ;] Jeżdżę w ciepłe miesiące, czy w tych zwykłych Hummvee tyłek się nie zapoci, bo wyglądają mocno solidnie. Wolę zadać teraz więcej pytań, bo te szorty do najtańszych jednak nie należą

I jeszcze kwestia rozmiaru, bo czytałem że rozmiarówka jest dość dziwna - mam ok 89-90 w pasie - brać raczej L? Będę kupował przez neta

edit: Zapomniałem dodać, że mam 175 cm wzrostu.

Mam Humvee Lite II i są super. Wkładaka nawet ok... choć przeważnie i tak jeżdżę na tej z Decathlonu bo dla mnie wygodniejsza W pasie mam kilka cm mniej i rozmiar M w sam raz (gdyby nie uda to pewnie i w S bym się wcisnął) ;-).

Wpadły mi w oko dodatkowo Hummvee Lite i któreś teraz muszę wybrać ;] Jeżdżę w ciepłe miesiące, czy w tych zwykłych Hummvee tyłek się nie zapoci, bo wyglądają mocno solidnie. Wolę zadać teraz więcej pytań, bo te szorty do najtańszych jednak nie należą

I jeszcze kwestia rozmiaru, bo czytałem że rozmiarówka jest dość dziwna - mam ok 89-90 w pasie - brać raczej L? Będę kupował przez neta

edit: Zapomniałem dodać, że mam 175 cm wzrostu.

Praktycznie ten sam wzrost i pas. Brałem wtedy L rozmiar zwykłych hummvee i mam dwie te tańsze pieluchy i jestem zadowolony. Nie wiem jak te droższe bo nie mam.

Wysłane z mojego Samsung Note 4 SM-N910C przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...

Spodenki bardzo mi się podobają, w pasie są idealne, jednak mam wrażenie, że są jakby workowate i za duże. Jeszcze dzisiaj sprawdzę jak się w nich jeździ. Jeśli będzie wygodnie to zostaję przy M.

Z kolei koszulka Endura Xtract (też M) jakby zbyt obcisła, a miała mieć w miarę luźny krój. Albo Endura ma dziwne rozmiary albo ja jestem niewymiarowy ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...