topol Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Jestem ciekaw waszych spostrzezen.Mianowicie zauważyłem pewną prawidłowość czy też własciwie jej brak w moim rumaku. Moje hamulce to avid sd7 i zachowanie ich jest takie iz bez rowerzysty na siodełku przednie szczeki inaczej łapią obrecz jak i inaczej gdy siadam na rowerek./nierówno/ Zauwazyłem,ze linka przy wsiadaniu sie troche ugina z tego powodu przy hamowaniu napina inaczej juz wczesniej wyregulowane vki.Wyregulowałem je w ten sposób ze idealnie pracuja rzecz jasna jak na rowerze siedze. Reasumujac,to logiczne ale czy macie jakis na to patent,by przed i po nagieciu widelca vki brały tak samo?
mewes Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Mozna sprobowac z jakimis lepszymi pancerzami ewentualnie z gnaca sie fajka... Mi tez sie cos takiego robi ale jakos sie juz przyzwyczailem!
Witcher Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 Miałem podobne problemy z hamulcami i znalazłem jedno bardzo dobre rozwiązanie! Kupiłem hydrauliczne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.