przemekbial Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 witam. Mam pytanko. dzisiaj miałem mała awarię bo nie zdążyłem wypiąć butów spd przed nagle zatrzymującym się autem i gleba. obdarte kolano - trudno. bardziej mnie martwi bo porysowala się przerzutka tylna. rower to trek xcaliber 8 2017. przerzutka sram gx 2x10 2.1 gwarancja w tym wypadku niestety nie zadziała. wracając do domu przerzutka ładnie zmieniała biegi. pozostał jedynie problem estetyczny. rower kupiłem w marcu b.r. pytanie: jeździć na takiej czy brać nową? obawiam się o późniejszą funkcjonalność po takiej glebie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jowejek Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Przerzutki ponoć są pancerne, jeśli nie wygiął się hak ramy ani pantograf przerzutki, a rysa jest tylko na korpusie, to co w sumie mogłoby się tam zepsuć? Skoro zmienia prawidłowo to pewnie nawet się nie przestawiła ani rozregulowała. Niech się jeszcze eksperci wypowiedzą, bo ja to tak na chłopski rozum bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Chcesz kupić nową przerzutkę? Bo ta ma rysę. Czy może wymienić na gwarancji , ale raczej wątpliwa sprawa.a rysy w rowerze górskim to raczej rzecz do której trzeba się przyzwyczaić i tu nie ma siły... Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekbial Napisano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Rower zakupiony w marcu. Nie był to mały wydatek i co tu dużo mówić, szkoda że wygląda to paskudnie. Rysy nie są duże. A co najlepsze wracałem z przeglądu gwarancyjnego Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeuszwlodarczyk Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Zacytuję stare chińskie przysłowie: blizny na ciele żołnierza cenniejsze niż medale na klapie munduru.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Masz czarna przerzutke to walnij sobie rysy flamastrem niezmywalnym, zawsze to "mniej boli". Ja nie wracam uwagi na takie y jezeli przydarzyly sie po jakiejs glebie. Wazne , ze wszystko funkcjonuje poprawnie. A o gwarancji na to zapomnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jowejek Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Ciekawe czy jest możliwość wykupu AC na rower i ile to kosztuje. W tym przypadku byłoby w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekbial Napisano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Faktycznie zakup nowej przerzutki (250-300 zł) w okresie trwania gwarancji to nie do końca dobry pomysł. Pomysł z markerem dobry na otarcie łez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Popraw temat bo pójdzie w kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekbial Napisano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 bardzo chętnie ale nie mogę odnaleźć edycji tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Temat do kosza przeto nic się nie stało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.