konradox007 Napisano 30 Maja 2017 Napisano 30 Maja 2017 Witam, mam zamiar kupić rower do ok. 1500zł i znalazłem coś takiego, ale niestety jest dla mnie za duża rama. Na mnie pasuje rama 16'' więc taką chce kupić. Chciałbym sprzedać tą ramę i kupić za te pieniądze 16'', ale nie wiem za ile ją sprzedam i jaką ramę mógłbym kupić w takiej cenie ( może być używana ) . https://www.olx.pl/oferta/cube-attention-na-doere-xt-manitou-magura-CID767-IDmviAi.html
seraph Napisano 30 Maja 2017 Napisano 30 Maja 2017 Bardzo ciężko jest sprzedać ramę i na pewno po sprzedaży będziesz musiał dołożyć. Nowa rama MTB np. Accent Peak to koszt 500 - 600 zł, ale trzeba też patrzeć przez pryzmat rozmiaru kół, bo od 26' producenci odeszli. Używkę znajdziesz taniej, ale co się naszukasz to Twoje.
konradox007 Napisano 30 Maja 2017 Autor Napisano 30 Maja 2017 Jak patrzyłem na te ramy to wydatek ok.650 zł a co myślisz o tym rowerze : Accent Peak Widać że przurzutka stara więc pewnie caly rower Czy on da rade?
seraph Napisano 30 Maja 2017 Napisano 30 Maja 2017 Ten Cube ogólnie jest bardzo spoko jak za te pieniądze, ale przydałoby mu się przyjrzeć fachowym okiem z bliska. Zapytać o serwis amortyzatora itp.
konradox007 Napisano 31 Maja 2017 Autor Napisano 31 Maja 2017 dzięki o odpowiedź, ostatnio miałem właśnie taki przypadek. Kupiłem rower amortyzator powietrzny, opadł sam dół, więc dopompowałem i gdy już wyciągam pompę z gwintu uszczelka wybuchła, ale oddałem rower, a on oddał kase
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.