provayder Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Witam Chciałem kupić wspomniany licznik córce do jej roweru i mam pytanie, czy licznik ten ma funkcję autostartu, czy trzeba go ręcznie startować???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Oba mają. Chyba wszystkie Sigmy mają autostart. Miałem kilka i żadna nie była stratowana z przycisku. Bogatsze wersje mają dodatkowo pomiar odcinkowy (TS), który jest włączany z przycisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Dzięki wielkie za odpowiedź. Teraz muszę jeszcze wybrać model, choć pewnie stanie na Base 1200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 1200 super, wszystkim polecam, w rodzinie stopniowo zmieniam na takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Nie wszystkie mają autostart. Nie mają go bezprzewodowe z ATS zdaje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.