chrobry Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Witam ! Czy możecie polecić mi sklep rowerowy w Częstochowie gdzie profesjonalnie doradzą mi przy zakupie roweru, 24cale koła dla córki ? Z góry dziękuje za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 A może napisz ile i gdzie córka jeździ, jaki ma wzrost, itd. i tutaj postaramy się pomóc. Zresztą jak przeglądniesz forum to kilka tematów ostatnio było o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrobry Napisano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Dzicko ma 9 lat i 137cm wzrostu. Potrzebujemy roweru dość uniwersalnego. I na asfalt i na leśne drogi. Bez gór i trudnych terenów. Zleży mi aby rower był lekki, mało skomplikowany i co najważniejsze wygodny. Najlepiej tylko jedne przerzutki i niekoniecznie musi mieć amortyzator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Nie masz wielkich wymagań i zdajesz sobie sprawę z tego czego potrzebujecie (to świetnie). Zainteresuj się rowerami kands. To polska firma a rowery robią całkiem przyzwoite. Niestety producent na swojej stronie nie podaje wagi tych rowerów, więc chyba najlepiej gdybyś napisała do nich z takim pytaniem. Do dostojnego toczenia się powinny wystarczyć 3 biegi w piaście (wymagają mniej uwagi od użytkownika), ale jeśli chcecie więcej to model Amelka ma 7 biegowy wolnobieg. Osobiście szukałbym roweru według kryterium wagi z uwzględnieniem tego żeby miał choć te 3 przełożenia (w końcu Częstochowa nie jest płaska jak stół). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojo00 Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Dzicko ma 9 lat i 137cm wzrostu. Potrzebujemy roweru dość uniwersalnego. I na asfalt i na leśne drogi. Bez gór i trudnych terenów. Zleży mi aby rower był lekki, mało skomplikowany i co najważniejsze wygodny. Najlepiej tylko jedne przerzutki i niekoniecznie musi mieć amortyzator. Ja bym kupiła używany, za 5 lat z niego i tak wyrośnie...no chyba, że to na komunię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.