Lukasz_K Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Witam, jestem posiadaczem licznika, komputerka rowerowego Giant continuum sync.Czy ktoś się orientuje może z jakimi innymi czujnikami prędkości będzie ten licznik działał? Chciałbym do szosy zakupić uchwyt Sram Quickview, a oryginalny uchwyt przełożyć do MTB w związku z czym chciałbym dokupić sam czujnik prędkości - pytanie czy będzie działał tylko oryginalny Giant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Prawdopodobnie każdy czujnik ANT+, Ja do komputera Bontragera, używam czujnika Sigmy. Wykonanie ok i cena bardzo atrakcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_K Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Właśnie też kupię czujnik Sigmy, natomiast mam dosyć głupie pytanie: co z magnesem na koło? Może być obojętnie z jakiego licznika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Magnes to magnes, nie masz się o co martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.