fortiven2400 Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 (edytowane) Rowerek składany przeze mnie od podstaw. Leży już ponad 2 lata nieużywany to w sumie lepiej niech komuś służy. Co upolowałem to dokładałem. Poniżej dokładna specyfikacja: Rama Author Vision 19" Zacisk sztycy Author Amortyzator Rock Shox Judy SL 80mm Stery Dartmoor Moloko złote Podkładki Turner złote Przednie koło: Mavic Crossride piasta Mavic Crossride szprychy Mavic Crossride obręcz Mavic Crossride opona Schwalbe Rocket Ron 2.1 dętka Decathlon Tylne koło: Mavic Crossland piasta Mavic Crossland szprychy Mavic Crossland obręcz DT Swiss XR4.1 Ceramic opona Schwalbe Racing Ralph 2.1 dętka Decathlon Hamulec przód klamka LX zacisk Avid SingleDigit3 klocki KLS PowerStop Hamulec tył klamka (klamkomanetka) Alivio zacisk Avid SingleDigit3 klocki Ashima (do ceramicznych obręczy) Korba Deore FC-M590 Suport Hollowtech - nowy Zębatki SLX 24-32-42 - nowe Kaseta Alivio 8 11-28T - nowa Łańcuch SRAM - nowy Manetka przód LX Manetka tył (klamkomanetka) Alivio Przerzutka przód XT Przerzutka tył SLX (alu kół.) Pedały HT A901S Mostek XLC PRO 110mm/31,8mm Kierownica XLC PRO SL 600mm/31,8mm Sztyca POINT Racing 400mm/30.0 Siodełko Selle Italia Signo Gripy Octane One złote - noweLinki, pancerze BBB Całość zamyka się poniżej 11kg (~10,6kg). Oponki prawie nowe. Wszystko wyregulowane, regularnie serwisowane, sprawne. Już nie mogę wyedytować, a chciałem tylko dodać, że stery i pedały na maszynach I że z góry wielkie dzięki za pomoc Edytowane 29 Maja 2017 przez fortiven2400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 800-1000 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Myślę że może pójść za 1200 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Max 850 zł. Rok temu sprzedawałem podobnej klasy Krossa A6 z Torą air za 750 zł. Ten Judy to zabytek, zapewne nie działa. A nawet jak działa, to nie działa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fortiven2400 Napisano 29 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Zdziwiłbyś się jak działa Dzięki za odpowiedzi, mam już ogląd na sprawę, rzucę jakieś ogłoszenie i zobaczymy co się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fortiven2400 Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Puszczony za 850zł. Powiem szczerze, że biorąc pod uwagę zainteresowanie chyba mogłem strzelać więcej, bo w dobę kilka osób się pisało na oglądanie, a pierwszy który zobaczyć odjechał z nim. Tak czy siak dzięki bo nie przestrzeliłem się i szybko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi