wojciechkrs Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Witam, pękł mi sworzeń blokujący śrubę trzymającą klocki. Gdzie taki mogę dostać lub czym go zastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildix Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 kiedyś użyłem kawałka szprychy i nypla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciechkrs Napisano 29 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 (edytowane) Jak patrzę na cenę oryginalnej śrubki z zawleczką to mi płakać się chce. Nie ma to jak zdzieranie z łatką "rowerowy". Może gdzieś znajdę z tańszą przesyłką. Więcej już palcem tej zawleczki nie ściągnę. Edytowane 29 Maja 2017 przez wojciechkrs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Ja jeżdżę bez i działa. Myślę, że nawet jakby śrubka się odkręciła to klocki i tak górą nie wylecą. Kiedyś pytałem na innym forum to ktoś mi pisał żeby może u zegarmistrza popytać. Możesz spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciechkrs Napisano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Zlutowałem ten pęknięty sworzeń. Cyna trzyma to bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Chodzi ci o ten malutki segerek co sie na śrubę zakłada ? mam tego dużo, możesz dać drut, zawleczkę, albo jeździć bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi