kolarz9764 Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Witam chciałbym się doradzić Was drodzy kolarze,Czy jest sens kupować naklejki na rower firmowe typu. giant,canyon itd jeśli obecne są już troche porysowane przez upadki roweru? Jeśli tak to gdzie mógłbym kupić owe naklejki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom6652 Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Jesli znajdzisz ten sam wymiar to pewnie ze jest sens,ja kilka swego czasu nakleiłem i niezle sie to trzyma,szukaj na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarz9764 Napisano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Właśnie na allegro jest tak że więcej się płaci za przesyłkę niż te naklejki ;D Więc trochę nie opłaca mi się :/ A w zwyczajnym sklepie rowerowym mógłbym je znaleźć czy raczej bym się zbłaźnił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 W "zwykłym" rowerowym kupisz naklejki ochronne ew jakieś w kwiatki, paski itp. Z napisami firmowymi producentów rowerów raczej będzie problem, pewnie wchodzi tu w grę ochrona znaków towarowych czy innych praw autorskich. Czasami można takowe zamówić u producenta, ale to rzadkość (i tez płacisz za przesyłkę). Najtaniej zamówić w lokalnej agencji reklamowej wycinane ploterem tnącym z folii samoprzylepnej. Tylko musisz mieć rysunek nalepki zrobiony w grafice wektorowej (sporo takich do znalezienia w sieci)np: https://seeklogo.com/vector-logo/60622/giant-bicycles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarz9764 Napisano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Z tego co wiem to z folii samoprzylepnej można samemu zrobić, wystarczy ją zakupić i wzór z kartki A4 przerysować na youtube poradniki lezą.No nic pozostaje allegro znalazłem aukcje gdzie sprzedawane są naklejki Shimano i Giant i Cube za 6zł + 6zł przesyłka to nie tak dużo bo 12zł a będzie gotowe Macie jeszcze pomysł odnośnie jak odkleić stare naklejki gdy są mocno przywarte?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.