xiveris Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Po dosyć długiej lekturze forum, zamówiłem sobie rower Lazaro Integral V2. Teraz chciałbym zaopatrzyć go w pełne błotniki. Do roweru będzie podpięty tylny fotelik dla dziecka, nie chciałbym mieć takiej sytuacji że woda z kół będzie go chlapała, albo mnie w przypadku gdy pojadę bez fotelika. Proszę o radę na jakie modele błotników warto zwrócić uwagę. Druga kwestia to montaż samego już fotelika, niektóre zalecają dodatkowo montaż ich do bagażnika, sam do końca nie wiem jak, ponieważ poprzedni który miałem nie miał żadnych zaczepów dodatkowych. Obecnie będę fotelik dopiero kupował. Dla spokoju chciałbym się doradzić jaki bagażnik warto kupić do tego roweru, czy każdy będzie pasował, na co zwrócić ewentualnie uwagę. Jeśli są potrzebne, jeszcze jakieś dodatkowe informacje, to postaram się ich udzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.