MatysB Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Cześć Chciałbym w moim Orkanie 5M 2016 zaślepić otwory montażowe hamulców v brake, błotnika oraz bagażnika w rurkach tylnego trójkąta przy użyciu śrub, które używany do ich montażu. Nie mam jednak pojęcia jakie śruby wybrać, proszę o pomoc w wyborze odpowiednich Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Do Pivot'ów są specjalne zaślepki, zwykła śruba tam się nie wkręci. Chyba że masz Pivoty i chcesz coś wkręcić, wtedy to będzie chyba M6. Otwory na bagażnik itd to prawdopodobnie M5. Ja polecam od siebie "robaki", czyli wkręty dociskowe. Nie mają łba więc wkręcisz sobie na równo do ramy. Tylko ja bym posmarował klejem do gwintów żeby nie wpadł do środka od wibracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.